Коли нічого не встигаєш… - Блог про Львів

Коли нічого не встигаєш…

Як все встигнути

Не знаю як там хто, а Ігор Воробус останнім часом реально нічого не встигає. Навіть не пригадую, коли я востаннє так заганявся.

То робота, то різні заходи, то футбол, то блог хочеться оновити. Буває прокидаюся в 6 годині ранку, приходжу додому близько 11 вечора, їм і зразу лягаю спати.

Ось так вже приблизно місяць часу. Сподіваюся в кінці місяця трохи стане легше, а поки що у цій публікації дам поради читачам як все таки встигнути якщо будуть потрапляти у подібні ситуації як Воробус.

Отже, щоб все встигнути треба:

1. Не лінуватися прокинутися швидше.

От, скажімо, публікації на блог ваш покірний тепер друкує або пізно вночі, або так як сьогодні – перед роботою.

Варіант досить таки непоганий. Зранку прокидаюся, роблю ранкову зарядку, інколи бігаю і все вдається. Ясне діло, що спати інколи також хочеться, але гарячий чай чи кава з самого ранку сонність знімає.

2. Лягати спати до 12 години ночі.

Їздив вчора Воробус на футбольне тренування, по приїзді додому хотів оновити блог і порадувати читачів новими публікаціями, але зрозумів в один момент, що треба таки лягати спати. Зранку роботу робити краще, мізки хоч трохи працюють.

3. Записувати собі все у записнику.

Буває спілкуєшся з людьми і вони чисто випадково «підганяють» мені тему для публікації. Воробус до недавнього часу записника не мав, але часи змінилися і тепер собі все записую в блокнот.

Також читайте:   Про святкові вихідні, колядки і марафон, який очікує на Воробуса

Чи то культурні події нашого міста, чи то справи на роботі, чи то статті на блог. Потім відкриваєш, читаєш і розумієш, що ти маєш зробити сьогодні, а що завтра.

4. Не відкладати справи на кілька днів вперед.

Недаремно старші мудрі люди колись казали, що те, що ти можеш зробити сьогодні – не треба відкладати на завтра. Так і з Воробусом. Якщо чую в собі сили зробити все сьогодні, то сиджу до ночі, а потім зранку набагато більше сплю.

Не подумайте, що все так гладко як здається. Буває в житті таке, що все набридає і ти хочеш кинути.

Розчаровуватися не варто. Завжди в кожному ділі треба знаходити позитив. Ще є така фраза, що коли ти робиш все з любов’ю, то виходить краще й якісніше.

Якщо людина сидить на роботі й лише чекає поки настане 18 година, то нема там їй що робити.

Якщо ж навпаки любить роботу, то й виконується вона набагато швидше.

Щоб там не було, але автор блогу і надалі буде старатися радувати вас цікавими статтями.

Залишайтеся з нами…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Arwenita 23.09.2015 пише:

    Якщо людина не встигає з роботою, для неї має бути головне правило кожного дня – не лінуватися (можна роздрукувати і повісити собі на видному місці).

    Ще один “пожиратель часу” – соціальні мережі (у когось, можливо, – комп”ютерні ігри). Тут вже треба проявляти силу волі й духа і рішуче закривати ті всі сторінки у ВК, ФБ чи ще десь. Бо іноді здається, що тільки на хвилиночку зайшов перевірити, чи не написав хтось повідомлення. Заходиш – і понеслась: там комент треба лишити, там перепост зробити, стрічку новин погортати, помилуватись котиками і так далі.

    Хто дуже любить поговорити по телефону з подружками – стережіться! =) Телефон теж з апетитом уминає ваш робочий час. З однією поговорили, з другою поспілкувались, з третьою нове платтячко обговорили – а потім бідкаєшся, що знов нічого не встигла зробити.

    Загалом, я вважаю, треба вибрати собі годинку, сісти і добре подумати – що саме тобі заважає повноцінно працювати. Розкласти то все по поличках і виробити собі схему роботи. Наприклад, зранку 2 години працюю, не відволікаючись, а потім роблю годинну перерву на соцмережі. Потім ще пару годинок праці – і можна півгодинки поспілкуватись по телефону. Звичайно, підлаштовуватись під чіткий розклад важкувато, але якщо хочеш бути хорошим працівником і спеціалістом – то мусиш.

    P.S. Усі висновки робила по собі. Нічого особистого =) Будь-які співпадіння з кимось – випадковість.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*