Футбол. Ліга Чемпіонів. Шахтар програє Мальме (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга Чемпіонів. Шахтар програє Мальме (відео)

Мальме-Шахтар

Вчора в Європі знову був великий футбольний день, проходили матчі ще чотирьох груп в популярному турнірі під назвою – Ліга Чемпіонів.

Звісно, що вся увага українських вболівальників футболу була прикута до поєдинку за участю нашої команди – донецького Шахтаря. Гірники на виїзді зустрічалися із командою з Швеції – Мальме.

На жаль, гра завершилася мінімальною поразкою команди з України, яку перед грою ніхто не міг очікувати.

Недооцінка суперника

Все-таки, вважаю, що Луческу та компанія шведську команду таки недооцінили. До гри багато говорилося про те, що Мальме не рівня Шахтаря, «гірники» мають більше досвіду виступів в євро кубках і так далі.

А що ми побачили на полі? Так, ми володіли територіальною перевагою, створювали моменти, але забивали то господарі, які вчора показали футбольній громадськості, що не завжди клас б’є порядок.

Розенберг

Стільки про нього говорили, балакали, а потім взяли сіли й заплакали. Цей норвезький форвард ледве не похоронив збірну Хорватії, вся Європа почала його боятися, а захист Шахтаря взяв і про нього забув.

Ракицькому треба зрозуміти, що це йому не проти Олександрії грати чи тієї ж Говерли. Тут рівень набагато сильніший. Як виявиться згодом, саме цього єдиного голу Розенберга виявилося достатньо для перемоги команди з Швеції.

Також читайте:   Футзал. Аделіна cup. Жіноча команда "БТР" впевнено перемагає команду "Віасат"

Шахтар і його нападники

Думаю і не великий фанат футболу побачить, що в трьох поєдинках цьогорічної Ліги Чемпіонів «гірники» спромоглися забити аж, увага, 0 голів. І до кого будуть у першу чергу претензії тренерського складу, вболівальників? Звісно, що до нападників.

Тейшейру прикрили, Гладкий не витягує, от і думай як забивати голи. Звісно, що є ще півзахисники, але і вони мовчать вже в трьох поспіль поєдинках Ліги Чемпіонів.

Шанси на вихід із групи

Після поразки в Швеції тепер шанси Шахтаря на вихід не те що в 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів, а й в Лігу Європи стають проблематичними.

Тепер у матчі-відповіді «гірникам» треба не те що просто перемагати, а й робити це з різницею як мінімум у два голи.

Думаю, що зробити це буде дуже важко, хоча вчора на після матчевій конференції тренер Шахтаря Луческу говорив, що його команда сильніша по рівню гри за Мальме і що суддя поєдинку знову був проти них.

Побачимо як воно буде далі, а поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео забитого голу у вчорашній грі між Мальме та Шахтарем:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. arhivarius 24.10.2015 пише:

    Потроху румунський пастух та його бразильське стадо втрачають все, що можна втратити. Це вам не гра з Металургом з Запоріжжя, Карпатами чи Говерлою.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*