Як мене дістали ці маршрутки!!!! - Блог про Львів

Як мене дістали ці маршрутки!!!!

Сидіння

Так склалися зараз у Воробуса життєві обставини, що кожного дня мені приходиться долати відстань з одного кінця міста в інше.

Автомобіль я не використовую, а стараюся їздити маршрутними таксі. Міг би їздити ще тролейбусом, але через невизначеність з парком біля церкви святого Юрія, вони їздять лише до площі Кропивницького.

Не думав, що маршрутки можуть мені так набридати, а приходиться досить часто їхати у час-пік. І якщо на роботу я ще їду сидячи, то з роботи доводиться висіти фактично на одній нозі.

Висновок – меру міста (поки що Андрію Садовому) таки треба щось думати з перевезеннями по місті, бо це не діло.

Як же мене дістали ці маршрутки!!!!!

Інтервал руху маршрутного таксі, у моєму випадку №43, зранку та ввечері ніби нормальний. Більше 7-10 хвилин на зупинці чекати не доводиться. Є питання після 9 вечора, але в такій годині ваш покірний вже давно лежить в пуделку і курить сигару.

Претензії є до самого рухомого складу. Реально вчора їхав зранку, то думав що мене скоро хтось на шию візьме. Всі люди хочуть їхати, запізнюються на роботу і не будуть з Левандівки йти в той же центр пішки.

То чому б не запустити на цьому популярному маршруті великі автобуси такі як №3а? Ну, це ж банальне знущання з людей. Платити чотири гривні за такий сервіс аж ніяк не хочеться.

Також читайте:   Таксі в умовах карантину

Вічні передавання за проїзд. Я вже знаю, що якщо ти сядеш на сидіннях біля дверей, то за поїздку тебе разів зо 15-ть штурхнуть і будуть просити передати за проїзд. А ще коли водій решти не дає або хтось її по дорозі вкраде і люд починає кричати – думаєш, що незабаром карету швидкої допомоги треба буде викликати.

Напрошується впровадження електронного квитка.

Балакання по телефону

Завтра я цій темі присвячу цілий пост, а поки що скажу, що коли людина в салоні маршрутки на весь голос розмовляє по телефону , то вона таким чином не те що інших, а й себе не поважає.

Сварки

З посвідченнями вже трохи розібралися, водії змирилися з ними, але суперечки з маршруток все рівно не зникли. От їхав сьогодні якась дурна бабка почала щось там на владу гнати, друга почала цю ж влажу захищати і почалося.

Також поваги до оточуючих нема ніякої. Головне, що бабусям добре. Вони переїхали на ринок, посварилися зі всіма і день минув.

Сидіння

Якщо вже їздить маршрутка, то хоча б сидіння в ній мають бути справні? А то їду якось, заходжу в салон, а там сидінь 5-ть хтось вкрав.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Arwenita 04.11.2015 пише:

    Раніше я б обов”язково відписала: “Щось не подобається? Ну то користуйся таксі!” А тепер маю інакшу точку зору. Перевозять нас не за “дякую”. А якщо послуга оплачується – вона має бути якісною. Надавати неякісну послугу – неповага до громадян. А про яку повагу може йтись, якщо громадяни самі себе не поважають, якщо мовчки з усім погоджуються чи сварять владу лише на кухні чи в тій же маршрутці. От, наприклад, тим бабцям стало часу висварити владу, а подзвонити перевізнику і переадресувати усе своє обурення йому – клепки не вистачило, мабуть.

    На мою думку, треба збирати ініціативну групу громадян, яка буде займатись цією проблемою з юридичної і бюрократичної точки зору. Бо покладатись на те, що “ми обрали депутатів – хай вони і впливають на перевізників”, – нерозумно. Вони їздять на власних авто чи таксі, тому проблеми з громадським транспортом їх не обходять.

    Електронний квиток був би дуже доречним. Але він не дозволить перевізникам приховувати суми, отримані від водіїв. Тому із впровадженням можуть виникнути проблеми. Єдине рішення – знайти вихід на якогось депутата, який би “просунув” цю ідею. І побільше демонстрацій громадського невдоволення. Якби набрався багатотисячний мітинг протестуючих – щось би зрушилось. А один в полі – не воїн.

  2. Taras 05.11.2015 пише:

    Наш люд такий, що навіть якби умови перевезення були ще гірші, а плата за проїзд вдвічі більша , то всерівно маршутки були б забиті…
    Як нема єдності… то біда…

    • Jorgen 05.11.2015 пише:

      яке відношення має єдність до банальної нестачі кількості транспортних засобів на маршрутах? власникам транспортних підприємств вигідно, коли їхні корита битком набиті, економиться і пальне і робота водіїв, а на пасажирів звісно що пох..

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*