Види квадроциклів: яка модель Вам підійде - Блог про Львів

Види квадроциклів: яка модель Вам підійде

квадроцикл

Квадроцикл – це чотириколісна мототехніка, яка призначена для спортивних розваг, туризму, перевезення вантажів та інших завдань. Вона ідеально підходить для руху по пересіченій місцевості, пісках, лісу, полях і навіть автодорогах. Квадроцикли вирізняються високою прохідністю, надійністю, потужністю. Вони мають досить компактні розміри і з легкістю поміщаються в гаражі або в причепі.

Квадроцикл – досить універсальна техніка. Вона стане в нагоді рибалкам і мисливцям, рятувальникам і спортсменам, любителям активного відпочинку та екстремальних розваг. Існують моделі, розраховані на одного або двох людей. Зазвичай у них є невеликий багажник ззаду, що дозволяє перевозити різні вантажі.

Види квадроциклів

Перш ніж купити квадроцикл в Україні, Вам потрібно визначитися з тим, які саме моделі підійдуть. Існує кілька типів мотовсюдиходів:

  1. Спортивні. Вони розраховані на одну людину і розроблені для гонок по пересіченій місцевості. Зазвичай мають колісну формулу 2х4, незалежну підвіску і потужну силову установку. Кузов при цьому максимально полегшений. На нього встановлено захист для спортсмена.
  2. Туристичні. Розраховані для поїздок на тривалі відстані як по грунтовкам, так і по пересіченій місцевості. Мають колісну формулу 4х4, досить потужний двигун з хорошим охолодженням, роздавальну коробку і багажник для транспортування речей.
  3. Утилітарні. Підходять для побутового використання і виїздів на природу. Їх задіюють для перевезення вантажів і вивезення сміття, для поїздок на невеликі відстані, на риболовлю і т.п. Зазвичай мають великі колеса з глибокими протекторами, повний привід і варіатор.

Рекомендую вибирати техніку з урахуванням того, як саме Ви будете її використовувати. Якщо планується зрідка виїжджати на природу, то найкраще зупинитися на утилітарних моделях. Для туризму та спорту вибирайте відповідні мотовсюдиходи.

квадроцикл

Додаткове обладнання

Сучасні квадроцикли можуть оснащуватися додатковим обладнанням, яке розширює можливості техніки. Розглянемо основні види:

  1. Кенгурятник. Це спеціальний захист, зварений з металевих труб. Зазвичай його ставлять спереду, щоб уберегти ТЗ від пошкоджень при зіткненнях і ударах.
  2. Кофр. Дозволяє перевозити різні вантажі. Наприклад, в кофр можна покласти рушницю, рибальське приладдя, ремонтний набір та багато іншого.
  3. Лебідка. На деяких туристичних моделях вона встановлена ​​за замовчуванням, але можна докупити її окремо. Дозволяє отримати техніку з бруду або снігу, якщо вона загрузне.
  4. Захист двигуна і важелів. Обов’язковий аксесуар для людей, які люблять кататися по бездоріжжю.
  5. Кріплення для багажника. Дозволяють швидко і надійно зафіксувати різні елементи, підготувавши техніку для далекої дороги.

Існують й інші аксесуари, вибрати їх можна на сайті «Мінітрактор.укр». Там представлена ​​якісна, надійна техніка від перевірених виробників, яка ідеально підійде для полювання, риболовлі, туризму та активного відпочинку. Можна придбати квадроцикл або міні-трактор, отримати детальну консультацію, провести тест-драйв і ознайомитися з особливостями техніки.

Оплатити товар в «Мінітракторе.укр» легко будь-яким зручним способом. Там можна оформити кредит. Компанія здійснює безкоштовну доставку по Україні і дає один рік офіційної гарантії. Перед відправкою до клієнта техніка проходить детальну передпродажну підготовку, Ви зможете відразу сісти і поїхати.

Джерело: minitraktor-ukr.com.ua.

Автор статті: Piligrim.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*