Фото з Instagram: що це за такий апарат на вулицях міста Львова? - Блог про Львів

Фото з Instagram: що це за такий апарат на вулицях міста Львова?

Фото з instagram

Пам’ятаю в суботу пробігав центром нашого міста, а саме площею Ринок і неподалік приміщення історичного музею побачив досить цікавий автомат – фото з Instagram.

Звісно, що зробив фотографію цього апарату і навіть хотів глянути що тут і як, але компанія молодих людей, я так зрозумів, засіла там надовго, а Воробусу треба було їхати на футбольний матч.

Там ніхто чекати не буде.

Пообіцяв собі, що повернуся сюди ще якось і вже роздивлюся все детальніше.

І от сьогодні знову йду центром міста, знову поспішаю і, як на зло, знову біля автомату із вивіскою – Instagram стоять люди. На цей раз це були панянки «кому за 40 і більше».

Довго вони біля нього не стояли, тому вже за мить Воробус міг глянути що це за такий апарат і як він працює.

Спершу кілька слів про саму соціальну мережу Instagram.

Це мережа за допомогою якої можна ділитися із світом своїми фотографіями. Друзів можна шукати як самій соціальній мережі, так і в таких відомих «соціалках» як: ВКонтакті, Твіттер та Фейсбук.

Як ви думаєте автор блогу в ній зареєстрований? Так, звичайно. Ми ще з друзями сміялися, що за допомогою неї веду онлайн-трансляцію де саме я знаходжуся.

Навіть сьогодні зробив фото транспортного колапсу і відразу ж виклав у мережу щоб люд знав.

Також читайте:   Шейвер для стрижки і гоління: як правильно вибрати ідеальний інструмент

Повертаючись до автомату скажу, що як ви зрозуміли з назви, саме за допомогою нього можна друкувати фото завантажені саме в цю мережу.

Що ж, спробуємо…

Так виглядає дисплей

На самому верху дисплея треба після значка @ написати свій нік в цій мережі. Пишу так, як я там зареєстрований, а саме – dartveyder87.

Чому вибрав такий нік не буду писати. Просто вибрав і все.

Отже, натискаю пошук і за мить на екрані дисплея з’являється мій профіль і всі фото що я завантажував у хронологічній послідовності.

Щоб видрукувати фото треба вибрати, увага, дві штуки (менше не можна), натиснути роздрукувати, запхати в автомат гроші (ціна 20 гривень, автомат решти не видає) і за мить мають з’явитися ваші світлини.

Ось така от технологія.

Автор блогу нічого не роздруковував, бо вирішив що це зайве, закрив профіль і пішов собі далі.

Люди зараз нічого не друкують, вони все зберігають або в соціальних мережах, або ж просто скидують на комп’ютери чи ноути.

Хотілося би почути й вашу точку зору щодо цього апарату, а то вже читав, що вони почали з’являтися в місті Києві та інших містах нашої держави і не лише.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Galinka 15.02.2016 пише:

    Сьогодні спробувала роздрукувати 2 фото – лише зжерло 20 гривень а фото я так і не отримала. Лохотрон, або ж поломалось уже це “творєніє”, а забрати ніяк не можуть.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*