На Буковелі відтепер можна замовити екскурсію ратраком - Блог про Львів

На Буковелі відтепер можна замовити екскурсію ратраком

Екскурсії ратраком

Воробус приїхав вже у Львів, але ще й досі перебуває під враженнями від катання на гірськолижному курорті Буковель.

Дійсно було круто, адже після безсніжного міста Лева побачити велику кількість снігу – краще не придумаєш. Благо, що погода сприяла катанню і вдалося як слід поїздити.

Навіть поставив свій особистий рекорд – спустився 25-ть разів, плюс жодного разу не впав. Це також радує, виходить свою техніку з кожним катанням все покращую та покращую.

Можливо це вдалося зробити тому, що не була відкрита жодна чорна траса на яких у мене часто виникають проблеми. Від того вона і такого кольору що не знаєш чи вдасться гарно з’їхати чи будеш катулятися по землі до самого низу.

Питався інструкторів коли ж їх відкриють, то почув у відповідь, що це станеться ближче до Нового року, а вже у високий сезон мають працювати всі траси.

Хоча, багато у чому на відкриття трас впливають погодні умови. З початку цього тижня наступило істотне потепління, тому як такого нового снігу не настріляєш, новий, природній не падає.

Відповідно й треба виходити з того що ми маємо на даний час.

Недаремно почав розповідати у вступі про облаштування трас, адже нещодавно курорт Буковель повідомив, що вони започатковують новий вид послуг.

Також читайте:   Воробус на велосипеді. Прогулянка Стрийським парком

Після ковзанки, екскурсій курортом, дискотек, великої кількості генделиків власники «буки» вирішили започаткувати екскурсії ратраками.

Так, так, я не жартую. Напевно багато хто з любителів катання на лижах та сноубордах бачили як під кінець дня на траси виїздять ці «звірі». Вони беруть сніг і належним чином стараються підготувати траси до наступного катання.

Це вам не Славське, де люд сам робить траси. Хоча, на тому ж таки Тростяні є також свій прикол.

Повертаючись до теми ратраків скажу, що відтепер кожен відпочивальник на курорті Буковель може замовити собі екскурсію якраз на цьому диві техніки.

Що для цього треба зробити і скільки це вартує?

Просто звернутися до власників курорту, замовити екскурсію і готувати, увага, 350-ть гривень за одну годину.

Людина оплачує, її садять в ратрак і вона разом з водієм їде на траси й дивиться як це все готується.

Багато це чи мало важко сказати. З такими цінами як на Буковелі й враховуючи велику кількість відпочивальників можу зробити припущення, що попит таки буде.

Можливо й Воробус колись спробує поїздити нічним Буковелем на ратраку.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. РоманТ 22.12.2015 пише:

    Чекаємо, коли Воробус покатається на ратраку 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*