Футзал. Друга ліга Львова. “Нові імена” 17:0 “Патріоти” - Блог про Львів

Футзал. Друга ліга Львова. “Нові імена” 17:0 “Патріоти”

Нові імена перемагають Патріотів

Вихідні тривають, Воробус, як завжди, має дуже багато справ, тому не дивуйтеся, що публікації на блозі з’являються лише у вечірній час.

От і зараз, нарешті, присів за комп’ютер й від цієї хвилини починаю радувати вас новим, що сталося не лише в моєму житті, а й у світі загалом.

Розпочну з футзалу.

Сьогодні команда за яку я виступаю «Нові імена» проводила свій черговий поєдинок у рамках другої ліги аматорського футзалу Львівщини.

Нашим суперником виступила команда «Патріоти», яка до звітної гри не набрала ще жодного очка, а різниця забитих та пропущених м’ячів у них просто космічна – більше 60 м’ячів з позначкою «-».

Тим не менше, до цієї гри Воробус та компанія підходили з побоюванням. Всі добре знають що таке недооцінка суперника, як ми грали проти цих людей у першому колі (по ходу гри програвали 0-2).

Тому, сьогодні було завдання одне – вийти й спокійно без травм здобути три очки.

В грі проти «патріотів» наша команда недорахувалася Романа Ковалика (хворіє) та Тараса Копія (був відсутнім по особистим причинам). Але, це нічого, за те в цій грі могли більше часу провести на паркеті ті люди, які не так часто виходять на паркет в цьому сезоні.

Розпочалася гра з голу нашого капітана Володимира Крупчука, який вже на перших хвилинах зумів розмочити ворота суперника. А потім на деякий час розпочався сумбур в наших діях.

Також читайте:   Чемпіонат світу – 2024. Попередній раунд. Результати матчів восьмого ігрового дня

Чи то гравці «Нових імен» почали зверхньо ставитися до свого суперника, чи то хлопці мали ще багато сил щоб нам протистояти, але принаймні тричі Ігор Воробус рятував свою команду від неминучих голів.

Добре, що забити супернику таки не вдалося, натомість наші футзалісти нарешті зібралися й почали демонструвати ту гру яку вони вміють.

У підсумку все завершилося десь після четвертого голу у ворота суперника.

А далі говорити нема про що. Суперник був деморалізований, а «Новим іменам» на паркеті вдавалося все.

Якщо не помиляюся, перший тайм цієї гри завершився з рахунком 9-0, а після перерви ще 9-ть м’ячів влетіло у ворота суперника.

За весь другий тайм «Патріоти» мали одну нагоду відзначитися, але після виходу сам-на-сам команду врятував – Ігор Воробій, який в другій грі поспіль залишив свої ворота на замку.

17-0 – впевнена перемога нашої команди, яка завдяки перемозі команди «Львівські Резерви» над АК «Старява» дозволила нам вийти на чисте друге місце в турнірній таблиці.

Що далі? А далі все залежить від самих нас. Якщо переможемо в трьох останніх матчах що залишилися, то незалежно від поєдинків наших суперників будемо другими.

Чекаємо наступних матчів, а поки що, насамкінець, наводжу протокольні дані матчу «Нові імена» – «Патріоти»:

склад: Воробій – Нікітін, Бутрин, Ільків, Крупчук, В. Великий, Пенгрин,Тесленко, Николишин.

Голи: Крупчук -4, Великий -4, Бутрин -3, Николишин-2, Пенгрин-2, Тесленко, Нікітін.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*