Про автора блогу – Ігоря Воробуса зняли фільм (відео) - Блог про Львів

Про автора блогу – Ігоря Воробуса зняли фільм (відео)

Фільм про Воробуса

Як відомо, минулих вихідних, ваш покірний автор – Ігор Воробус не лише грав у футзал, а й недільного дня їздив в смт. Славське, а якщо бути точнішим, на гору Тростян щоб вкотре покататися на лижах.

А чому б і ні? Поки є сніг і молодий, то треба брати з життя по максимуму.

Чесно скажу, їхати чи не їхати на лижі думав довго. Були сумніви щодо кількості снігу, катання на лижах трохи б’є по гаманцю та й в суботу добряче набігався на футболі.

Але, здоровий глузд таки переміг, Воробус швидко організував компанію й ми поїхали на лижі.

Якось навіть здивувався, що колеги не захотіли сидіти в хаті, а їм захотілося подихати свіжим повітрям гір, які знаходяться так близько до нас.

Ось вона – сьома година ранку, автор блогу і його компанія в потязі за напрямом Львів – Мукачево. Хтось цілу дорогу розмовляв, хтось досипав, а хтось просто пив чайок.

Знали би ми тоді які пригоди на нас очікують. Це і катання на «бобіках», і частування самогоном на шишках і власне катання на лижах.

Але, найцікавіше в цьому всьому ділі те, що вперше в житті про Воробуса зняли фільм, де я на пару з іншими людьми виступив у головній ролі.

Також читайте:   7 грудня - прем'єра фільму "Кіборги" (відео)

Дякувати треба пану Тарасу, який, складається таке враження, з дитинства живе на горі Тростян. Спершу він ходив та й байдики бив, а потім почав займатися серйозним ділом, прикупив камеру й тепер знімає цікаві відео.

Згадуваного пана Воробус та компанія зустріли біля центрального підйомника. Привіталися й одразу ж почалася зйомка фільму.

Чесно, не знав яким буде сюжет. Ми на протязі цілого дня знімали нарізки, дещо було награно як от кілька моїх падінь, а вже потім Тарас мав зробити повноцінний фільм про катання на горі Тростян.

Затамувавши подих, чекав на готовий фільм і вже вчора взявся до його перегляду. Що можу сказати?

А те, що Тарас вкотре повеселив. Він настільки гарно придумав сюжет, що передивлявся кіно разів зо п’ять.

Користуючись нагодою хочу подякувати цьому панові за роботу. Якось поїдемо на Тростян ще раз і зробимо не менш крутий фільм.

А поки що, наших читачів вже не буду втомлювати своєю писаниною, а пропоную переглянути нарешті фільм про пригоди Ігоря Воробуса і компанії під час поїздки на гору Тростян:

Звісно, що ваші відгуки залишайте у коментарях до цієї публікації. Що сподобалося, що ні, що б ви хотіли побачити у майбутньому й так далі.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*