До Львова привезли мощі святої Фаустини Ковальської

Мощі святої Фаустини

Про Левандівку ми ще поговоримо більше завтра як і про офіційне нагородження команди «Нові імена» срібними нагородами першості з футзалу серед команд другої ліги, а поки що про справи релігійні.

Ще кілька днів тому читав в інтернеті «інфу», що до церкви святого Юрія знову привезли мощі.

Само собою, що зацікавився, адже Воробус – людина релігійна й коли подібні речі привозять у наше місто, стараюся їх відвідувати й крім того, що молитися, так ще й писати про них публікації щоб люди знали.

Чиї на цей раз мощі привезли до церви святого Юрія, чи є черги щоб їх побачити, скільки часу вони перебуватимуть у нашому місті та багато іншого читайте далі.

Перед тим, як прийти глянути на мощі, пройшовся площею святого Юрія. Все-таки, щоб там не казали, а після реконструкції тут все виглядає набагато краще чим було колись.

Єдине щоб хотілося побажати нашим керівникам міста, так це нормально облаштувати скверик через який було стільки скандалу.

Пам’ятник Шептицькому поставили, дорогу зробили, а от за сквер забули. Там зараз реально виглядає все дуже страшно. Напевно весною будуть і за нього братися? Якщо цього не буде, то буду постійно про нього писати.

До мощів. Так от, черг таких які були до хустки на вулиці не зустрів. Напевно вони не такі популярні.

Також читайте:   З 12 березня трамвай на вулиці Промисловій зась

Ба, скажу навіть більше. І всередині церкви також не було багато людей біля них. Чому так? Ну, напевно через те, що багато хто про них не обізнаний.

Та й доторкнутися до них також не можна, бо перед ними стоїть така собі «огорожа» зі свічок.

Кілька слів про самі мощі. Офіційна їх назва – мощі святої Фаустини Ковальської.

Хто була ця жінка?

Вона була монахинею, яка усе своє життя проповідувала про Боже милосердя.

Померла св. Фаустина 5 жовтня 1938р. в сусідньому від нас місті Кракові, яке знаходиться в такій країні як Польща. Офіційна причина смерті – від сухоти.

На початку 90-х років оголошена блаженною Папою Іваном Павлом II, беатифікована 18 квітня 1993 р.

Під час її беатифікації чудесним чином відбулося зцілення Морін Дайген (Maureen Digan), що страждала хворобою Мілроя, спадковою формою лімфедеми, через яку вона втратила ногу.

Канонізована 30 квітня 2000 р. Папою Іваном Павлом II. При її канонізації чудесним чином відбулося зцілення сердечної недуги о. Рональда Пайтела (Ronald P. Pytel).

Свята Фаустина залишила щоденник, який був опублікований під назвою «Боже милосердя в моїй душі»

Перебуватимуть мощі св. Фаустини Ковальської у церкві до початку березня. Саме до того часу можна сюди прийти й помолитися до них.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*