Футбол. Ліга Європи. Шахтар проходить Андерлехт (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга Європи. Шахтар проходить Андерлехт (відео)

Андерлехт 0-1 Шахтар

Як і обіцяв Воробус, сьогодні зранку поділюся своїми враженнями від перегляду вчорашнього футбольного поєдинку Ліги Європи між нашим донецьким Шахтарем та бельгійським клубом Андерлехт.

Хто не знає, нагадаю, перший поєдинок між цими командами тиждень тому завершився перемогою «гірників» із рахунком 3-1.

Здавалося би, що легкого життя команді Луческу на виїзді не бачити, Андерлехт може перемогти 2-0 і вийти в наступний раунд турніру. Плюс, невідомо було в якому стані перебуває українська команда після поразки від Дніпра з рахунком 1-4.

Як показала гра, перебувають наші футболісти таки в хорошому стані. І те, що було в матчі з Дніпром всього лише збіг обставин.

Андерлехт

Ні, ну вибачте мені як хоче команда з Бельгії пройти далі, коли за весь повторний поєдинок вони не завдали по воротах Шахтаря жодного удару в площину воріт. Цирк на дроті просто.

Шахтар також особливо не вразив моментами, але всі знають як завершилася ця гра і хто пройшов далі.

Шахтар

Українська команда давно довела світу, що зараз не боїться жодного з суперників. За рахунок чого їм це вдається? Не так складом беруть як досвідом. Вони вже не один рік грають в євро кубках і пройти посередній клуб – Андерлехт було справою принципу.

Також читайте:   Футбол. Перша ліга. Кримтеплиця 0:1 Фк Львів

Вчора грали на 0-0, а в кінці з одного моменту Едуардо ще й зумів здобути таку бажану перемогу.

Кучер і його дисципліна

Не знаю як там собі думає Луческу, а за подібні речі цього гравця вже давно треба наказувати. Це вже не перший випадок. Людина ніби грає, а потім тупо заробляє червону картку на рівному місці. От і у матчі з Андерлехтом Сашко просто стрибнув супернику в ноги.

Як наслідок, тепер у першому чвертьфіналі Шахтар буде грати без основного центрального захисника.

Які шанси в «гірників» на прохід в наступний раунд змагань?

Сьогодні в Швейцарії відбудеться жеребкування 1/4 фіналу. Серед можливих суперників нашої команди: іспанські: Вільяреал, Севілья, Атлетік, португальська Брага, чеська Спарта, німецька Борусія, англійський Ліверпуль.

З всіма можна грати – це факт, але ясно що не бажано щоб нам потрапили: Ліверпуль, Борусія та Севілья. З ними буде дуже важко.

Хоча, як кажуть, апетит приходить під час їжі. Щось у мене є чуйка, що «гірники» можуть з такими темпами дійти й до фіналу.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитого м’яча гравцями Шахтаря у вчорашній грі:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Vorobus 18.03.2016 пише:

    Суперником Шахтаря в 1/4 фіналу Ліги Європи буде португальська Брага

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*