Як поліція штрафує пішоходів у Львові (відео) - Блог про Львів

Як поліція штрафує пішоходів у Львові (відео)

Пішоходи

Ну, а завершальною публікацією сьогоднішнього дня й усього робочого тижня буде тема рагулів. Скільки мені казали на них увагу не звертати, все рівно не можу спокійно дивитися на цей феномен.

От і сьогодні в інтернеті з’явилося відео, де патрульна поліція міста Львова штрафує пішоходів, які переходять дорогу не в тому місці що треба.

Дійство відбувалося на Сихові, в районі «Іскри» й все це було знято на відеокамеру, щоб там потім не видумували історії про побиття, незаконне затримання й так далі.

Здавалося нічого аж такого в цьому всьому нема, але якби не одна пані, яка просто таки змусила задуматися над подальшим нашим майбутнім. Хоча, я так бачу в неї його нема.

Але, до неї ми повернемося згодом.

Спершу про порушників. Так от, скільки років себе знаю вічно звертаю увагу на те, що люди звикли вже переходити дорогу де їм заманеться. А це згодом може привести до дорожньо-транспортних пригод.

Водій транспортного засобу проїздить світлофор, лише натискає на газ, а тут перед ним зненацька вискакує пасажир. Скільки вже подібних аварій було саме на Сихові.

Пояснюю де перебігали дорогу люди. В районі переходу біля ТЦ «Іскра» є дорога, по ній їздить як громадський транспорт, так і приватний.

В районі ринку, а також через метрів 300 є як світлофор, так і простий пішохідний перехід.

Також читайте:   Найбезглуздіша велосипедна доріжка у парку "Знесіння?"

Що примудряються робити люди? Вони тупо «забивають» болт на всіх, на правила дорожнього руху й перебігають собі дорогу де забажають.

От і з утворення нової поліції за цю проблему також взялися й штраф є відповідний (51 гривня). Хоча, вважаю, ця сума є мінімальною, треба її значно збільшити.

Хтось визнає свою помилку і проситься не платити штраф, хтось просить зрозуміти, але є й рагулі, які просто клали на всіх й поліцію теж.

От, скажімо, бабуся на відео, перебігла дорогу де їй захотілося, а коли їй пред’явили штраф сказала, що нехай працівники поліції йдуть в АТО і більше звідти не повертаються.

Рагулізм вищої марки. І таких дуже багато.

Невже люди не розуміють, що їхня безпека має стояти на першому місці. Коли ти переходиш дорогу на світлофорі або ж на пішохідному переході, то ймовірність що ти не будеш збитим дуже мала. В іншому ж разі самі розумієте.

І ще, хотілося би, щоб працівники патрульної служби перестали показувати з себе зразкових поліцейських і до всіх відносилися однаково. А то одних вони штрафують, інших відпускають. Що це за нерівність у суспільстві??

А насамкінець, звертаюся до людей. Не будьте рагулями!!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 20.03.2016 пише:

    Видно що в нас у суспільстві якесь хронічне несприйняття законів. Фрази “я не маю документів” і “я не маю часу”, можливо були б доброю відмазкою, якщо до тебе на вулиці пристали промоутери мобільного оператора, в спілкуванні ж з поліцією такі фрази – це прямий шлях до арешту. Таке враження, що люди взагалі не розуміють де вони знаходяться і з ким спілкуються.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*