Проїзд через площу святого Юрія відкрили для приватного транспорту - Блог про Львів

Проїзд через площу святого Юрія відкрили для приватного транспорту

Відтепер і для приватного транспорту

Є у мене знайомий, який дуже негативно відносився до реконструкції площі святого Юра.

Не подобалося йому все це діло через те, що дорогу для проїзду приватного транспорту забрали й довелося спочатку робити об’їзди через вулицю Дорошенка, а потім ще й через інші вулиці.

Якби ж то ще взагалі там дороги не було, а то її зробили й впустили нею лише громадський транспорт, такий як: тролейбуси та маршрутки.

Пригадую проходив якось повз цю вулицю, то зауважив, що вулиця тут взагалі пустує. Не так багато цього громадського транспорту тут їздить, щоб не подумати впустити цією ділянкою приватний транспорт.

В кінці лютого люди згуртувалиcя й подали до влади міста першу електронну петицію (відкрити площею святого Юрія рух приватного транспорту), яка була підписана у рекордні терміни.

Влада міста думала, гадала і таки вчора, 20 квітня було прийнято рішення терміном на три місяці таки дозволити автомобілям та іншому транспорту їхати по новій дорозі.

Щоправда рух буде відбуватися лише в односторонньому порядку з вулиці Листопадового Чину й до Митрополита Андрея.

Відповідні знаки мають тут поставити десь за два тижні, бо їх треба замовляти в адміністрації.

Все це добре, Воробус позитивно відноситься до такого рішення влади міста, але є ще тут кілька цікавих моментів:

Також читайте:   Веселий дід у поїзді Трускавець-Київ

1. Що то за такі знаки мають бути, щоб їх замовляти аж два тижні?

Ну, я там розумію днів так зо два-три треба для цього діла, але ж не цілих два тижні? Хоча, хз, може це вже така аж надто серйозна процедура?

2. Чому рух транспорту не впустили ще раніше? Це ж всім ясно, що рух транспорту через центральну частину міста треба розвантажувати. А то їде Воробус на автомобілі, через Листопадового Чину або через Дорошенка треба робити об’їзд, там все стоїть у корках і час то втрачається, а з ним і пальне.

3. Який ще тестовий режим?

Навпаки, замість того щоб думати над подібним, треба взятися за реконструкцію парку з яким були такі великі проблеми. А то йдеш по ньому й розумієш, що все не так добре як здається.

Одним словом, позитивні моменти в цьому всьому є й ще радує, що елекnронні петиції можна створювати не просто так, а вони ще й щось дають.

Можливо колиcь Воробус також спробує створити цікаву електронну петицію, яку цікаво чи хтось підтримає.

Незабаром продовжимо…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*