Прогноз погоди у Львові на місяць: синоптики обіцяють сильні морози - Блог про Львів

Прогноз погоди у Львові на місяць: синоптики обіцяють сильні морози

Прогноз погоди у Львові на місяць

Погода у Львові в лютому буде морозною і мокрою. В місті часто дощитиме, також синоптики обіцяють і сніг. На потепління в кінці зими львів’янам розраховувати не варто: в місті пануватимуть морози, в окремі дні навіть до -19 градусів, хоче вдень температура повітря в деякі дні і підніматиметься вище нуля. Тож, як свідчить прогноз погоди у Львові, в останній зимовий місяць погода в місті матиме цілком зимовий характер, за винятком окремих днів.

Детальніше – Погода у Львів на місяць.

погода у Львові на лютий

Початок лютого у Львові буде не надто холодним. 1 лютого у місті стоятиме малохмарна погода, вночі очікується -3°C, вдень буде близько нуля. 2 лютого в місті буде сонячна погода, вночі синоптики обіцяють 0 градусів, вдень буде 2 градуси тепла. 3 лютого в Львові ще більше потепліє, але на зміну ясній погоді прийде дощ. Вночі очікується 2 градуси тепла, а вдень буде +6°C. 4 лютого в місті також падатиме дощ, вночі синоптики прогнозують невеликий мороз -2°C, вдень – 6 градусів тепла. 5 лютого буде дещо холодніше — вночі температура повітря опуститься до -4°C. На вихідних в Львові сніжитиме, вночі очікується до 4 градусів морозу, вдень температура повітря коливатиметься в межах нуля.

З 8 лютого у Львів прийдуть сильні морози. Синоптики прогнозують -15°C вночі, вдень буде близько нуля. В окремі дні стовпчик термометра опуститься до -19°C.

Також читайте:   Проспект Свободи у Львові

З 12 лютого люті морози відступлять. Вночі термометр показуватиме -2°C, вдень +2. З 13 лютого в Львові почнуться дощі, які падатимуть кілька днів. В місті буде не надто холодно — вночі очікується до 2 градусів морозу, вдень — близько 1 градуса тепла. З 16 лютого дощі припиняться. І в місті запанує ясна погода. Температура повітря вночі не опускатиметься нижче 5 градусів морозу, вдень очікується 1 градус тепла.

З 20 лютого у Львові знову, ймовірно піде дощ, який литиме всі вихідні. Стовпчик термометра вночі буде опускатися до -2°C, вдень очікується плюсова температура — 1 градус тепла.

В кінці лютого характер погоди не зміниться — в Львові прогнозують малохмарну досить холодну погоду, з температурою повітря до 5 градусів морозу вночі, і до 3 градусів тепла вдень.

Тож погода у Львові наступного місяця буде не надто холодною як для зими, однак посередині місяця синоптики прогнозують люті морози. В ці дні львів’янам краще залишатися в своїх затишних домівках. Втім, дуже холодними будуть тільки декілька днів, і скоро температура повітря надворі трохи підвищиться і стане більш комфортною.

Автор статті: Piligrim.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*