Футбол. Фоменко оголосив остаточний склад збірної. Все закономірно? - Блог про Львів

Футбол. Фоменко оголосив остаточний склад збірної. Все закономірно?

Склад збірної

Ну, а насамкінець цього дня спробую поділитися своїми враженнями від оголошення головним тренером футбольної збірної України остаточного складу, який поїде на чемпіонат Європи-2016 року, що вже незабаром стартує на полях Франції.

Нагадаю, хто не знає, наші хлопці потрапили в одну групу з такими збірними як: Польща, Північна Ірландія та Німеччина. І саме з останніми ми зіграємо стартовий поєдинок форуму вже 12 червня.

Збірна України з футболу ще раніше розпочала підготовку до змагань. Спершу головний тренер синьо-жовтих викликав одну партію футболістів, а потім вирішив подумати й запросив ще людей, які колись або грали, або грають у російському чемпіонаті.

Так склалися обставини, що вони у першій же товариській грі проти команди Румунії (Україна перемогла 4-3) зіграли добре й не дивно, що вже сьогодні було оголошено про те, що Селезньова, Бутко та Зінченка включено до списку гравців, які будуть пробувати разом з іншими хлопцями перемогти в чемпіонаті.

Загалом список футболістів, які будуть захищати честь нашої держави у Франції наступний:

Воротарі: Денис Бойко (“Бешикташ”, Туреччина), Андрій Пятов (“Шахтар”), Микита Шевченко (“Зоря”).
Захисники: Артем Федецький ( “Дніпро”), Євген Хачеріді ( “Динамо”), Олександр Кучер, Ярослав Ракицький, В’ячеслав Шевчук, Богдан Бутко (всі – “Шахтар”).
Півзахисники: Руслан Ротань (“Дніпро”), Сергій Рибалка, Денис Гармаш, Сергій Сидорчук, Андрій Ярмоленко (всі – “Динамо”), Євген Коноплянка (“Севілья”, Іспанія), Анатолій Тимощук (“Кайрат”, Казахстан), Олександр Караваєв (“Зоря”), Тарас Степаненко, Віктор Коваленко (всі – “Шахтар”), Олександр Зінченко (“Уфа”, Росія).
Нападники: Роман Зозуля (“Дніпро”), Пилип Будківський (“Зоря”), Євген Селезньов (“Шахтар”).

Також читайте:   Чемпіонат Іспанії: «Барселона Ласса» перевела серію у п’ятий матч

Не має у цьому списку таких футболістів як: Олег Гусєв, Максим Малишев, Микита Каменюка, Іван Петряк, Євген Шахов та Артем Кравець.

Ці люди якщо і зможуть поїхати на чемпіонат, то в тому випадку коли хтось із вище перерахованих гравців травмується.
Тепер спробую висловити свою точку зору щодо остаточного списку Фоменка. Як на мене, перше, що кидається в очі – це присутність у списку Анатолія Тимощука. Це вже не такий молодий гравець як здається. Замість нього я би взяв на чемпіонат того Євгена Шахова, який цілий сезон демонстрував прекрасну гру в чемпіонаті України.

Натомість «Тимоха» фактично не грав.

Дивує також те, що в складі офіційної делегації лише один лівий захисник. А що буде коли Слава Шевчук не зможе грати? Того ж таки Петряка можна було десь також прилаштувати.

Люди з Росії також дивують. Ок, забив там Зінченко один гол і що далі? Він ж то у збірній фактично не грав, чого не скажеш про Артема Кравця, який провів непоганий сезон у німецькій Бундеслізі.
Побачимо як буде… За результат то відповідає тренерський штаб.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*