Футзал. Чемпіонат України. Енергія програє перший поєдинок фінальної серії Локомотиву (відео) - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат України. Енергія програє перший поєдинок фінальної серії Локомотиву (відео)

Локомотив 3-2 Енергія

Ось і наступили вирішальні поєдинки у футзальному чемпіонаті України сезону 2015/2016 років.

У фінальній серії до трьох перемог за звання чемпіона України між собою зустрічаються: харківський Локомотив та наша – львівська Енергія.

Перші два поєдинки серії проводяться на паркеті суперника, а вже потім протистояння переїде у місто Лева.

Вчора відбувся перший поєдинок між «Локо» та «Енергією» й все завершилося не впевненою, але таки перемогою «залізничників».

Енергія та перший тайм

Чи то наші хлопці як слід не зібралися, чи далася взнаки далека дорога, в першій 20-ти хвилинці і на початку другої ми були просто статистами. Локомотив позиційно атакував і ділом часу було взяття наших воріт.

У першому таймі це зробив Сорокін, а в другому Женя Рогачов та Сергій Журба.

Енергія та другий тайм

Як я вже зазначав вище, почали грати зелено-білі як слід лише тоді, коли рахунок на табло став 0-3. Можливо десь вплинуло на гру вилучення в складі нашої команди. Але, воно то було по ділу.

Саме тоді Енергія проснулася і почала створювати моменти й найголовніше – забивати голи. Спершу після подачі з кутового це вдалося зробити Миколі Грицині, а потім після прострілу Павленка з ауту у свої ворота м’яч зрізав – Петро Шотурма.

Також читайте:   Чемпіонат Іспанії: результати матчів 27 туру + ВІДЕО

Завершальні хвилини гри наша команда постійно грала з п’ятим польовим, мала вбивчий момент в кінці гри, але виручив господарів паркету спочатку їхній кіпер – Євген Іваняк, а потім поперечина.

Звучить фінальна сирена, яка фіксує перемогу Локомотива з рахунком 3-2, а це означає, що рахунок у фінальній серії стає 1-0 на користь команди з Харкова й вже сьогодні відбудеться друга гра між цими суперниками.

Початок знову о 14 годині й будемо сподіватися, що львівська команда зуміє нав’язати боротьбу.

Які шанси на чемпіонство в Енергії?

Всім ясно, що вони мізерні, адже в харківській команді зібрані всі кращі футтзалісти, які є на даний час в Україні, плюс бюджет клубу значно більший, але думаю, якщо в другій грі ми таки зуміємо здобути позитивний результат, то у матчах в місті Лева битва буде ще та.

Хоча, впевнений, одну гру в серії ми таки заберемо. Хоча, знову ж таки. Всі крапки над «і» розставить його величність – час.

А поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео забитих м’ячів у вчорашньому поєдинку:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*