Футзал. Перша ліга Львова. “Нові імена” 2:3 “Інкогніто” - Блог про Львів

Футзал. Перша ліга Львова. “Нові імена” 2:3 “Інкогніто”

Николишин забиває знову

Сьогодні завершальний поєдинок першого кола у рамках першої ліги асоціації любительського футзалу Львівщини проводила команда – «Нові імена».

Суперником у цьому матчі був клуб – «Інкогніто» від якого ніколи не знаєш чого слід очікувати, адже вони можуть як обіграти будь-яку команду, так і будь-кому поступитися.

От саме в звітному поєдинку ми їх недооцінили й у підсумку поступилися з рахунком 2-3.

Та, про все по-порядку.

По складу. У звітному поєдинку ми знову недорахувалися багатьох гравців. Не змогли зіграти Олесь Великий, Володимир Богатюк та Тарас Копій.

За те, в основну команду повернувся капітан – Володимир Крупчук терміни одужання якого після травми ключиці виявилися не такими тривалими як це здавалося спочатку.

Суперник у цій грі також відчував проблеми зі складом. Поєдинок перенесли на хвилин 15-ть, а все тому, що вони ніяк не могли назбирати 5-ть людей. Десь це і вважаю зіграло з нами злий жарт.

Думали що виграємо голими руками, а у підсумку взяли й поступилися.

Про спеку вже нічого говорити не буду. Вона сьогодні знову була, але такі вже реалії літнього чемпіонату.

Розпочали «Нові імена» ніби непогано, багато контролювали м’яч, але до завершальних ударів справа довгий час не доходила.

А потім «Інкогніто» взяло й забило нелогічний гол. Лідер їхнього колективу – Титаренко добряче приклався до м’яча метрів із 16-ти, на який Ігор Воробій так і зреагувати не зумів.

Нервозність одразу ж передалася й іншим гравцям й вже у наступній атаці ми могли «горіти» 0-2, але після виходу віч-на-віч Ігор вже команду врятував.

Також читайте:   Олесь Великий: "Потрібно тепер кожен наступний матч доводити своєю грою..."

Потрохи гравці нашої команди прийшли до тями, створювали моменти, але гол забити не вдалося. А далі знову обрізка, вихід віч-на-віч і другий гол «Інкогніто».

І лише після цього голу завдяки голу Тараса Николишина нам таки вдалося відіграти один гол.

Другий тайм – це перекат м’яча нашими гравцями, мізерна кількість моментів… Щодо суперника, то він грамотно сів у захист і захищався.

Логічно, що задовго до завершення другого тайму Денис Бутрин вийшов п’ятим польовим гравцем. Один гол нам таки вдасться відіграти, але й суперник знову заб’є після нашої обрізки.

Ну, а під кінець гри ще й червону картку отримав один із кращих голеадорів цього сезону – Тарас Николишин і тепер він у наступному турі не зіграє.

Шкода що не вдалося здобути три очки й впритул наблизитися до зони призерів, але, як на мене, по сьогоднішній грі все закономірно. Команда була не готова…

Про причини казати не буду… Скажу лише, що один функціональний стан був у грі з «DE LuXE», інший сьогодні… будемо тренуватися…

Футзал. Перша ліга. Інкогніто 3-2 Нові імена
голи: Николишин, Бутрин
склад: Воробій – Николишин, Бутрин, Нікітін, Крупчук, В. Великий, Ільків, Ковалик
вилучення: Николишин

Щодо другої команди, то вона сьогодні теж не зуміла перемогти. Виграючи по ходу гри 3-1, «Нові імена-2» примудрилися зіграти внічию 3-3.

Футзал. Третя ліга. Нові імена-2 3-3 Фанат-2

Голи: А. Великий-2, Крупчук
Склад: Крупак – А. Великий, Парпан, Крочак, Гультяєв, Нікітін, Бутрин, Пенгрин, Крупчук

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*