Футзал. Гранд ліга. “Меркурій” 1:1 “Нові імена” - Блог про Львів

Футзал. Гранд ліга. “Меркурій” 1:1 “Нові імена”

Бутрин

У 4-ому турі об’єднаної ліги футзалу міста Львова команда «Нові імена» зустрічалася з командою «Меркурій».

До гри ніхто на нас не ставив. Суперник був одним з фаворитів, адже після трьох турів перебував на другому місці в турнірній таблиці.

А наша команда зірок із неба не хватає. Кожне здобуте очко для нас на вагу золота. Тому й на матч із командою «Меркурій» ми вийшли з бажанням набрати очки.

Так, суперник був фаворитом, у нас не було в складі трьох основних гравців: братів Великих та Романа Ковалика, але ми вийшли на гру явно не програвати.

Вперше за 4 тури у гранд-лізі ми грали у найкращому залі міста Львова – палаці спорту «Галичина». Що сказати? Грати тут приємно, і зал підготовлений до гри, не було слизько, багато глядачів, не холодно.

Одним словом, просто приємно приходити сюди й демонструвати все на що спроможні.

До гри.

Розпочали цей поєдинок «Нові імена» від оборони. Суперник багато контролював м’яч, а ми діяли на контратаках. Не сказав би, що вони аж так сильно створювали моменти. Було, але ми сьогодні виглядали також досить непогано.

«Меркурій» контролював гру, багато нагнітав, але ми вдало захищалися. Так тривало до тих пір, поки на гру не приїхав один із лідерів суперника – Максим Козирєв. Цей гравець одразу ж загострив гру й почав створювати момент за моментом.

Також читайте:   Футбол. Суперкубок України. Шахтар перемагає Динамо (відео)

Особливо це було помітно у другій 20-ти хвилинці. Команда «Меркурій» грала лише на Козирєва, він старався обігрувати наших гравців й зразу ж бити з будь-якої ноги.

Один раз йому вдалося забити гол. Після сумнівного штрафного й сумбуру в нашій штрафній вдалося відзначитися саме цьому гравцю. Зіграв він на добиванні.

До честі наших гравців «Нові імена» не знітилися й побігли всією командою відігруватися. В одній з таких контратак після сольного проходу зумів відзначитися «бомбардувальник» клубу – Тарас Николишин.

Останні хвилин зустрічі проходили в напрузі. «Меркурій» атакував, ми захищалися й діяли на контратаках.

Десь в кінці можливо ми затримували гру, тягнули час, але це і не дивно. Ми лише новачки найсильнішого дивізіону.

Тим не менше, перемогти могли як вони, так і ми. У «Меркурія» вбивчі моменти мали Козирєв та Приходько, у нас міг відзначитися Гультяєв.

У підсумку нічия 1-1, яка так і не задовольнила жодну з команд.

«Меркурій» опустився на третє місце в таблиці, а ми й на далі залишаємося на сьомому місці.

Футзал. Гранд ліга. Меркурій 1-1 Нові імена
гол: Николишин
склад: Воробій – Нікітін, Ільків, Николишин, Крупчук, Цімерман, Чабан, Бутрин, Гультяєв, Михайлишин

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*