На перехресті вулиць: В. Великого – Стрийська встановили світлофор - Блог про Львів

На перехресті вулиць: В. Великого – Стрийська встановили світлофор

Світлофор

Наступив місяць листопад, а це означає, що з кожним днем ми все більше та більше наближаємося до зими. Кажуть, що вона прийде вже наступного тижня.

Тому, треба добре одягатися, а також бути уважним на дорогах: переходити вулицю у відповідних місцях пішоходам, а водіям вести себе толерантно у відношенні до людей що ходять «13» маршрутом.

Тему перетинання вулиці я зачепив не просто так. Справа у тому, що нарешті на перехресті вулиць: Стрийська – Володимира Великого є зрушення у проблемному місці.

А ним, безперечно, є підземний перехід. Скільки разів люди писали в міську раду, жалілися, скільки разів нам обіцяли що все зроблять. Та, перехід як знаходився у поганому стані колись, таким він є і зараз.

Влада міста постійно заявляє, що «підземка» знаходиться на балансі автобусного заводу, який збанкрутував. Офіційно його ще не продали, тому і є затримка з підземним переходом.

Звісно, що це не діло, адже люд з дня на день страждає переходячи через нього. Мовчу вже за жінок з колясками, яким переїхати вкрай важко.

Влітку це проблемне місце ще й заливало водою. Люд кепкував у соціальних мережах, що тут можна було ще й приймати ванну.

Також читайте:   У трамваях міста Львова знову лунають колядки

Жарти жартами, але цю ситуацію якось треба вирішувати. А то начитався вже різної інформації, що люди у безвиході вже дорогу перебігають під час руху машин.

Нещодавно автор блогу був в районі автобусного заводу й був здивований тим, що там нарешті вирішили проблему перетину вулиці.

Виявляється що перехід таки не доремонтували, а встановили світлофори. По одному з них можна перейти вулицю Володимира Великого, а по іншому – Стрийську.

Щоправда, люд і тим незадоволений. Якщо ти не встигнеш перейти вулицю вчасно, то прийдеться стояти на «червоному» близько трьох хвилин.

А, враховуючи той факт, що ми-українці по житті кудись поспішаємо можу припустити, що багато хто не може дочекатися зеленого сигналу й біжить на червоне.

Світлофор – це добре, але на майбутнє хотілося би щоб проблемний підземний перехід таки зробили й люди могли спокійно переходити вулицю коли їм забажається.

Час все розставить на свої місця.

Залишайтеся з нами…

А поки що йдемо дивитися футбольний поєдинок між Динамо та Бенфікою.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. PVS 02.11.2016 пише:

    Встановили світлофор і почали робити ремонт (за спонсорські кошти). Пішоходи х.. ложили на світлофор і все одно переходять далі за поворотом – там де зупинка маршруток. Користі 0, зате затори організували.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*