Роботи по прокладанню трамвайної колії на Санта-Барбару тривають - Блог про Львів

Роботи по прокладанню трамвайної колії на Санта-Барбару тривають

Будівництво колії

А далі, як і обіцяв репортаж про будівництво трамвайної колії на Санта-Барбару.

Як відомо, 17 листопада у місті Львові була переписана історія. Річ у тому, що саме в цей день здійснив свій перший рейс трамвай на Сихів.

Будівництво його тривало досить тривалий період часу, але вже зараз після поїздки цим видом транспорту можу сміливо вказати, що воно того таки вартувало.

Так швидко із дуже популярного району міста в центр дістатися просто нереально. Ок, за приватний транспорт мовчу. Можливо й без корків це можна зробити. А от громадський транспорт – це вже інша історія.

Було би добре якби «восьмий» їздив ще й на Санта-Барбару. У найближчому майбутньому так і має статися. Зараз це не змогли зробити по причині відсутності часу.

Довго думали а куди ж перенести ринок, який там був роками і нарешті додумалися.

Тому, вже незабаром трамвай має поїхати і туди.

Коли прогнозується запуск цього виду електротранспорту на Санта-Барбару, на якому етапі зараз роботи про прокладанню колії?

Спершу про терміни.

Отже, керівники міста обіцяють що всі роботи будуть виконані до Нового, 2017 року. Хоча, я в цьому дуже й дуже сумніваюся, враховуючи погодні умови, які зараз спостерігають у нашому з вами місті.

Також читайте:   У Винники з 15 листопада заїхати буде вкрай важко

Почав падати сніг, обіцяють морози…

Тепер про те, на якому етапі завершення зараз роботи.

Був на Санта-Барбарі Воробус кілька днів тому й можу сказати, що колія вже прокладена фактично до місця, де був ринок.

Але, як виявляється, не все так просто як здається на перший погляд добре. Кільце для розвороту трамваю буде не на Санта-Барбарі, а на Пасіках-Зубрицьких.

Роботи тривають

Зараз активно екскалатори риють траншеї, роблять заміни електромереж, одним словом робота кипить й це також буде плюсом у житті Сихова, Львова загалом і не лише.

Чого слід очікувати далі?

Як тільки лише трамвай таки запустять далі від кінотеатру імені Олександра Довженка, то ваш покірний обов’язково туди з’їздить і розповість яка там ситуація.

Ну, а опісля «сихівський» трамвай мають запустити і на головний вокзал. Можна було би це зробити й вже зараз, проте є проблема з кільцем на площі Івана Франка.

Його треба переробити таким чином, щоб трамвай згодом не потрапляв тут у корки.

Знаючи наших водіїв тут може бути і все й почнуться розмови на зразок, що електротранспорт заблокований, інтервал руху не зберігається й так далі.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*