Футзал. Гранд ліга Львова. “Спільнота” 1:2 “Нові імена” (відео) - Блог про Львів

Футзал. Гранд ліга Львова. “Спільнота” 1:2 “Нові імена” (відео)

Нові імена перемагають Спільноту

У 8-ому турі гранд ліги Львівської області з футзалу на команду «Нові імена» очікував поєдинок проти команди «Спільнота».

Ще в анонсі до цієї гри говорилося багато про те, що цей матч буде фактично за шість очок, адже швидше за все у першу п’ятірку команд ми таки не потрапимо й прийдеться грати у так званій першій лізі, де якраз «Спільнота» й буде нашим прямим суперником за медалі.

Цікавість до гри підігрівався також тим, що:

– наш суперник після чудового виступу влітку в цьому чемпіонаті істотно загальмував. Кунтий і компанія ніби виступають в тому ж складі, але результату поки що це не дає;

– на нашу команду «Спільнота» налаштовувалася по-особливому. Фактично ця гра була останнім шансом для них зачепитися за першу п’ятірку;

– «Нові імена» ще жодного разу не перемагали цього суперника. Влітку ми з ними грали й тоді двічі поступилися. Чи без варіантів? Не сказав би, але програли.

Тому, до цієї гри ми готувалися дуже серйозно. Щоправда перед грою недорахувалися декількох гравців: Чабана, Богатюка, Нікітіна та Михайлишина.

Розпочався матч із позиційних атак як однієї, так і іншої команди. Незважаючи на мінімальну кількість моментів, гра дивилася й, думаю глядачам скучати не доводилося. У першій половині зустрічі краще виглядали наші гравці.

Також читайте:   Друга перемога 19-річних українців на шляху до юніорського Євро

Не дивно, що й рахунок «Нові імена» відкрили першими. Після чудової передачі Володимира Великого відзначився Денис Бутрин.

Звісно, що суперник з таким перебігом погоджуватися не хотів й досить швидко перевів гру на нашу половину поля. Ще пару хвилин і Ланько рахунок зрівнює.

Саме за такого рахунку й завершилася перша половина зустрічі.

А от другий тайм став справжньою окрасою цього ігрового дня. Команди в буквальному сенсі цього слова не жаліли ні себе, ні суперника.

Фактично гра тривала до голу однієї з команд. Забила би «Спільнота» думаю ми б вже не відігралися. А так пощастило відзначитися нашій команді. Після пасу Володимира Крупчука забив Тарас Николишин.

Звісно, що суперник робив всі можливі спроби відігратися, випускав п’ятого польового гравця, але в цей вечір ми вже свого не відпустили.

Протокольні дані:

склад: Воробій – Бутрин, В. Великий, Николишин,Ковалик, Цімерман, О.Великий, Ільків, Крупчук, Гультяєв.

2-1 – дуже важлива перемога команди «Нові імена» й у чудовому настрої ми йдемо на канікули, які триватимуть до 15 січня. Саме тоді ми зіграємо з командою «Галицька здоба».

Це буде потім, а поки, насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*