Олімпіада-2018: Німеччина з боями поступилася у фінальному матчі (відео)

Таки програли

Сьогодні у місті Пхьончхан (Південна Корея) завершилися двадцять треті зимові Олімпійські ігри.

Приємно, що на цих змаганнях чотириріччя золоту нагороду вдалося вибороти українському фристалісту Олександру Абраменку.

Цей спортсмен зумів здивувати громадськість на фоні біатлоністів на яких покладали такі великі сподівання.

Якщо чесно, то ці змагання дивився не часто. Було якось не цікаво окрім хокейного турніру й це, незважаючи на те, що провідні збірні планети приїхали не в оптимальних складах.

Сьогодні, 25 лютого, у Пхьончхані відбувся фінал в якому зустрілися один із фаворитів турніру збірна Росії (ОАР) та головна сенсація, відкриття й просто симпатична команда Німеччини.

Хто не знає на шляху до головного матчу хокеїсти цієї збірної зуміли сенсаційно вибити Швейцарію, Швецію та Канаду.

На черзі була Росія?

Перед грою спеціально глянув на букмекерські котирування. Так ось, у перемогу німців вони не вірили. На чисту перемогу Німеччини давали коефіцієнт 10, натомість шанси Росії оцінювали в коефіцієнт – 1.22.

Тим не менше, фаворити гри розпочали не дуже впевнено. Хокеїсти ОАР ніби створювали, багато рухалися, але забити так і не могли. Й лише, коли йшла остання хвилина гри Росії таки вдалося забити.

До честі німців вони вже у другому періоді відігралися, потім знову пропустили й, увага, знову відігралися й навіть вийшли вперед. Фантастика.

Також читайте:   У п'ятницю та суботу битва лідерів в Новояворівську

Чесно скажу, вже навіть знімав відео для згадки як маловідома збірна виграє головні змагання чотириріччя. Поспішив….

3:2 й щоб здобути перемогу в матчі німецькій збірній залишалося грати трохи більше двох хвилин, плюс за декілька секунд хокеїсти ОАР заробили ще й вилучення. Здається втримати переможний результат буде просто.

Ось тут вважаю помилку допустив тренерський штаб жовто-чорних. Замість того, щоб взяти тайм-аут, перевести подих вони продовжували грати й за 55 (!) до завершення основного часу допустилися фатальної помилки.

На рівному місці було втрачено шайбу й росіянин Гусєв вирівняв результат на табло.

Розчаруванню Німеччини як, зрештою й мого, не було меж. Логічно, що в овертаймі психологічна перевага була на боці спортсменів ОАР. Вони свою шайбу згодом таки закинули й сталося це при грі «4 на 3».

Якби ми цього не хотіли, але наші північні сусіди вперше за 26-ть років таки виграли олімпійське золото. Німеччині хочеться подякувати за цей чудовий виступ.

Будемо сподіватися, що у майбутньому ця збірна ще не один раз порадує світ своєю яскравою грою. Вже у травні на любителів гри чоловіків очікує чемпіонат світу.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*