“Верес” поступився “Шахтарю” (відео) - Блог про Львів

“Верес” поступився “Шахтарю” (відео)

Верес - Шахтар - 0:2

Після свята Великодня блог Воробуса відновлює свою роботу й вже зараз на вас очікує чергова порція публікацій.

Розпочнемо, звісно, з футболу. Як же без нього.

До Великодня не встиг поділитися своїми враженнями про відвідини поєдинку за участю рівненського «Вереса» та донецького «Шахтаря». Давно не дивився футбольні матчі наживо, а тут ще й до Львова приїхав діючий чемпіон країни.

Прогнозовано, що на цю гру прийшло не так багато людей якби цього хотілося. Все-таки, був Великдень на носі, люд думав як йти святити великодні кошики. Плюс у Львові більше вболівають за «Карпати».

Та й навіть за таких умов, гру «Вереса» та «Шахтаря» відвідало близько трьох тисяч людей.

Гра «Вереса»

Якщо бут відвертим, то очікував від цієї команди більшого. Після того, як команду покинув вже екс-головний Юрій Вірт, рівняни не демонструють такої яскравої гри, яку вони демонстрували в кінці 2017 року. Так, моменти були, навіть два з підписом «мега», але ж голи забито то не було.

Помітно, що «Вересу» не вистачає Кобіна, Іщенка, Сергійчука. При всі повазі до Куліша, його в нападі замало для здобуття належного результату.

Також читайте:   Футбол. Чорногорія - Україна (час настав)

Гра «Шахтаря»

Приїхали у Львів, маючи у своєму активі шість очок переваги над основним конкурентом у боротьбі за золото чемпіонату київським «Динамо». Грали просто, без кількох своїх лідерів (пропускали цю гру Степаненко, Бутко) й виграли легко.

У першій 45-ти хвилинці відзначився Тайсон, а під кінець гри забитий м’яч на свій рахунок записав екс-гравець «Чорноморця» – Хочолава.

Навіть скажу більше, в кінці гри «гірники» грали без номінальних форвардів. Вперше бачу подібне. Такий собі енергозберігаючий режим.

«Верес» та єврокубки

Цілком ймовірно, що ця команда займе п’яте місце в турнірній таблиці й представлятиме Україну на євроарені. Як на мене, для цього явно треба підсилювати свій склад.

Хоча, керівництву команди та головному тренеру видніше.

На цьому все… Вже 22 квітня у Львові знову буде великий футбол. В гості до команди Богдана Копитка приїде київське «Динамо». Можна не сумніватися, ця гра буде не менш цікавою.

Нагадаю, у регулярному чемпіонаті «Верес» завдав поразки біло-синім із рахунком – 3:1.

Фото: Роман Породько.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*