Про зачіску співробітниці, робочу суботу та знову це ніколи - Блог про Львів

Про зачіску співробітниці, робочу суботу та знову це ніколи

Воробус у снігу

Черговий день настав і знову порція філософії від Воробуса. Бачу щоденні дописи стають вже традиційними.

Про що думаю на цей раз?

Перше питання, яке мене цікавить – це коли я нарешті висплюся. І ніби стараюся лягати як мені казали люди «до 23-ої», але виспатися не виходить. Прокидаюся вночі, не сплю, а зранку складається таке враження що спав би ще годин 20-ть. Навіть закралася думка сісти у потяг, взяти купе й поїхати кудись де можна спати цілу добу.

Хоча, таке може й не вийти. Буває у вагонах гудять і що тоді?

Робоча субота

Хто її придумав? Вже краще би не робили цих вихідних, адже відпрацьовувати по суботах – гірше не буває. Ось і сьогодні, коли у Воробуса традиційно веселі вихідні, треба було йти на роботу, готувати сніданок і так далі.

Про засічку співробітниці

Знаю, вона мене приб’є, але дійсно вона з нею вгадала. Коли прийшла на корпоративну вечірку, то я мало не впав. Сказав їй щоб робила подібне частіше. А чому б і ні? Принаймні мені сподобалося. Люблю коли дівчата за собою доглядають.

Про те, чи мрії збуваються

І за це мене також питали, а чому це я нічого не написав про мрії станцювати з однією людиною. Звісно, що все вдалося. По-іншому й бути не могло. Дасть Бог колись повторимо. Щоб здоров’я було, настрій, а там вже все можливо. Ніколи не кажу ніколи.

Також читайте:   Про наближення ювілею, весну й не лише...

Про футбол

За декілька годин на команду «Львів Юнайтед» очікує черговий поєдинок у рамках Другої ліги України. Суперник у нас не простий – «UA Consulting». Як не крути, а здалося би сьогодні перемогти й з хорошим настроєм завершити футзальний рік.

Про завершення футзальної кар’єри

Цілком ймовірно, що вже у наступному році завершу грати футбол в офіційних матчах. Буду бачити по фізичному стану й результатах. Воробус – максималіст і якщо не буду здобувати бажаних результатів, то завершую із даними справами. Футзал не стане винятком. Одним словом, побачимо.

А ще завтра можливо відвідаю якийсь фільм. Є час, можливість, то чому б не сходити на хороше новорічне кіно. До речі, хто має бонуси у «Планета Кіно», то їх треба використовувати. З нового року вони зникнуть.

Життя триває.. Слухаю класну пісню «Чорне та біле» й залишаюся з вами.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*