День минув наче мить - Блог про Львів

День минув наче мить

Мить і день минув

День минув наче мить.

Саме таку назву я придумав новій публікації на блозі, який зараз читаєте.

Так склалися обставини, що, незважаючи на прекрасну погоду, мені так і не вдалося вибратися в гори. Хоча, дуже цього хотів. Проте, я не сумую, адже вже незабаром на мене очікують нові подорожі, які на тривалий час заберуть мене з міста Лева.

Поки що ж, розважаємося на місці як можемо.

Зокрема, вчорашній суботній день пролетів як мить. Не встиг я прокинутися та помити лице, як вже треба лягати спати. Настільки швидко все пройшло.

Розпочався мій день із футзального поєдинку на штучних полях СК «Електрон», у якому «Галицька здоба» перемогла принципового суперника «Княжий ринок 2». А далі все пішло як по маслу.

Вирішив не сидіти вдома, швидко пообідав, взяв свого «коня» й вирушив у напрямку такого району міста Лева як Топольна. Вирішив глянути що там і як, як справи там із велосипедними доріжками і так далі. З дорогами для двоколісних там все гаразд, ще б людей навчити щоб ходити по них не можна. Вчорашній день став таким, коли я найчастіше сварився із людьми. Не доходить до них, що спати, срати, гуляти на дорогах не можна. Тут ще й люди з велосипедами їдять. Скоро візьму патика й буду їх бити. Принаймні все до цього йде.

А далі я почав шукати цікавинки на Топольній. Здивувала мене вулиця Лінкольна. Ще в юні роки тут гуляв, а виявляється зараз збудували класний монастир. Цікавий він своїми дзвонами, які кожні 15-ть хвилин сповіщають про годину. Цікаво як тут спиться людям. Колись запитаю.

Також читайте:   Опора для велосипедистів на проспекті Свободи

Далі вирішив поїхати у ТРЦ «Спартак». Відкрили його вже давно, але, на диво, я ще там не бував. І ось випала нагода. Тому, на днях очікуйте репортаж із цього цікавого місця. Розчарувала дорога від «Спартака» до проспекту Чорновола. Тротуари у жахливому стані. Довелося робити з’їзд на проїзну частину й вже по ній їхати на велосипеді.

Що дуже хотів побачити, так це парк 700-річчя Львова. Про нього стільки вже говорили, але у ньому ще жодного разу не бував. Таки доїхав й, варто сказати, залишився задоволеним від побаченого. Такі місця потрібні місту. Звідти також чекайте розширений репортаж.

За що я не критикую нашого мера, так це за велосипедні доріжки. Їх активно будують у нашому місті. Проспект Чорновола не є виключенням. Незабаром по них можна буде їхати аж до перехрестя з дорогою на Брюховичі. Найголовніше мати велосипед та бажання кататися.

Втома. Вона була, але коли побачив на небі чорні хмари, одразу ж за неї забув. Намокнути не хотілося, тому крутив педалі так як треба.

А завершував я день у переході на площі Митній. Бідна бабуся сиділа й просила грошей. На той момент я стратив все що мав з собою, тому пригостив її цукерками. Старша пані зраділа, подякувала й побажала щасливої дороги.

Робіть добро, відкривайте для себе щось нове й жити буде легше.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*