Англійський бренд наручних годинників Royal London - Блог про Львів

Англійський бренд наручних годинників Royal London

Royal London бренд годинників

Royal London – британський бренд наручних годинників, який символізує елегантність та надійність. Заснувала бренд у 1998 році відома на весь світ компанія CONDOR GROUP Ltd, яку знали за виготовлення високоякісних браслетів і ремінців. В цьому ж році була випущена перша колекція годинників.

Бренд пропонує широкий вибір наручних годинників за доступною ціною. Наручні годинники Royal London характеризуються своїм стриманим дизайном: англійський аристократизм вдало поєднаний з багатофункціональністю. Адже класика завжди в моді і акуратні та стильні годинники підкреслять будь-який святковий чи повсякденний образ. При виборі наручного аксесуару увагу приверне висока якість як годинника в цілому, так і окремих його деталей.

Роял Лондон випускає колекції чоловічих та жіночих годинників. Різноманітний асортимент налічує близько 600 моделей, в чому можна особисто переконатися переглянувши асортимент товарів Royal London. Для чоловіків підібрати можна і класичний бізнес-варіант для ділових зустрічей і годинники у спортивному стилі, для активних людей. Жіночі колекції характеризуються:

  • приємним естетичним виглядом всіх моделей (класика, спорт, fashion);
  • оптимальний розмір корпусу гармонійно дивиться на тонкому жіночому зап’ясті;
  • різноманітність моделей дозволяє підібрати ідеальний варіант під кожний стиль одягу.

Розглянемо найпопулярніші моделі Royal London.

Royal London 21229-01 21229-01 – витончена жіноча модель. Годинник представляє fashion-колекцію. Корпус виготовлений в сріблястому кольорі та оздоблений камінцями Сваровські.

На аналоговому циферблаті розміщені три позолочені стрілки, арабські цифри та красиве оздоблення. Також є набір додаткових функцій: відображення дати і дня тижня, фази Місяця, водонепроникність складає 5 атмосфер.

Вишуканий дизайн та благородний вигляд моделі дозволяють використовувати наручний годинник в якості прикраси.

Royal London 41173-02 41173-02 – чоловічий наручний годинник. Сталевий корпус має лаконічний дизайн, декорований безель підкреслює шикарний вигляд годинника, має PVD-покриття зі сплаву титана та позолоти.

На циферблаті розміщені три позолочені стрілки з люмінесцентним покриттям. Захищає корпус стійке до зовнішніх пошкоджень мінеральне скло. Серед додаткових функцій є відображення дати та дня тижня, фаза Місяця, водозахист – 5 атмосфер.

Елегантний наручний годинник із колекції Man Strap чудово підкреслить статус та впевнений характер ділового чоловіка.

Royal London 41041-01 41041-01 – чоловіча модель із колекції Classic Smal Second.

На аналоговому циферблаті для індикації часу розміщені римські цифри, годинникова, хвилинна та секундна стрілки. Водонепроникність – 5 атмосфер.

Годинник зі стильним шкіряним ремінцем буде чудовим доповненням ділового стилю чоловіків.

Royal London 41323-02 41323-02 – чоловічий хронометр, представник колекції Royal London fashion.

Аналоговий циферблат містить в собі три люмінесцентні стрілки і тахіметр. Сталевий корпус захищений надійним мінеральним склом. Додаткові функції: дата, хронограф.

Годинник оснащений шкіряним ремінцем, тому доповнить будь-який стиль.

Англійський бренд Royal London характеризується високою якістю годинників. Завдяки цьому вони складають достойну конкуренцію швейцарським виробникам. Наручні годинники Royal London (Роял Лондон) будуть не тільки точним вимірювачем часу, а й стильним доповненням будь-якого образу.

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*