Створіть бездротову мережу з широкосмуговим маршрутизатором NETIS - Блог про Львів

Створіть бездротову мережу з широкосмуговим маршрутизатором NETIS

бездротова мережа

Широкосмугове Wi-Fi – з’єднання надає вихід до всього, що ви можете отримати з Інтернету: налаштувати і отримати доступ до своєї електронної пошти, лазити по сайтах, використовувати програми соціальних мереж, дивитися і слухати живе телебачення і радіо. А також завантажувати музику, картинки та відео, грати в ігри, займатися онлайн-банкінгом, і багато іншого.

Тому все більше людей бажають зібрати власну широкосмугову мережу Wi-Fi. Завдяки бездротовій мережі, встановленої у вас вдома або в офісі, ви зможете виходити в Інтернет без необхідності підключення мережевого кабелю до ваших комп’ютерів. Кращий спосіб побудувати свою власну мережу – це використання широкосмугового маршрутизатора, такого як netis wf2880. Це пристрій з’єднає всі ваші комп’ютери й гаджети в єдину локальну мережу, а також автоматично надасть доступ до широкосмугового Інтернет-з’єднання.

Що таке бездротовий широкосмуговий доступ?

Широкосмуговий доступ – це тип високошвидкісного підключення до Інтернету, який перевершив комутований в якості стандартного способу. Бездротовий маршрутизатор перетворює вхідні радіосигнали і транслює їх по всьому будинку або офісу. Цей сигнал потім приймається бездротовими пристроями, такими як ноутбуки і планшети, забезпечуючи бездротове широкосмугове з’єднання.

Однополосний маршрутизатор використовує смугу пропускання 2,4 ГГц і обмежений одним бездротовим сигналом. Швидкість такого роутера невелика, тому користувач може зіткнутися з частими проблемами або перешкодами.

бездротова мережа

Широкосмуговий маршрутизатор використовує два діапазони: 2,4 ГГц і 5 ГГц, що означає, що він передає одночасно два безпровідних сигнали, забезпечуючи кращу продуктивність, більш високу швидкість і стабільність. Дводіапазонні роутери можуть забезпечити балансування навантаження, наприклад, дані можуть бути налагоджені для передачі в діапазоні 2,4 ГГц, тоді як відео використовує діапазон 5 ГГц.

Плюси і мінуси бездротового широкосмугового зв’язку

Одним з найбільших переваг бездротового широкосмугового доступу є те, що він дає користувачам гнучкість в серфінгу в Інтернеті прямо зі спальні, кухні, вітальні або там, де їм подобається, і до тих пір, поки у них є сигнал Wi Fi.

Також читайте:   Як перенести дані з смартфону Android на Iphone

Він також пропонує перевагу підключення декількох комп’ютерів та іншого обладнання до бездротового маршрутизатора, кожен з яких дає можливість переглядати практично будь-який веб-сайт, не заважаючи іншим користувачам.

Найбільший недолік бездротового широкосмугового зв’язку полягає в тому, що сусіди, хакери та навіть перехожі можуть легко користуватися Інтернетом без будь-якого дозволу. Це робить важливим використання правильного захисту своїх бездротових мереж.

Іншим недоліком бездротового широкосмугового зв’язку є те, що рівень сигналу слабшає, якщо користувачі знаходяться дуже далеко від маршрутизатора. Сила сигналу також має тенденцію до зниження, якщо йому потрібно проходити через цегляні стіни.

Де краще поставити роутер?

Розміщення маршрутизатора – це одна з найважливіших речей, яку потрібно враховувати, коли мова заходить про продуктивність домашньої Wi-Fi мережі. Ви повинні переконатися, що ваш роутер розташований в центральній частині вашого будинку і піднято над підлогою.

Втрати WI-FI сигналу

Мінімізуйте будь-які перешкоди на шляху сигналу бездротового маршрутизатора, такі як меблі і стіни; Будь-яка електроніка, з її власними частотами, така як мікрохвильові печі, радіоняні, бездротові телефони і навіть бездротові колонки, може погіршити ваш сигнал Wi-Fi.

втрати сигналу

Купівля

NETIS SYSTEMS Україна пропонує придбати мережеве обладнання в наступних магазинах:

  • Ельдорадо;
  • Rozetka;
  • Фокстрот;
  • F5;
  • Алло;
  • Comfy;
  • Brain;
  • DEPS.

У цих торгових партнерів ТМ NETIS роутер wf2780 купити можна офлайн або онлайн.

Побудуйте власну широкосмугову бездротову мережу з потужним і недорогим маршрутизатором!

бездротова мережа

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*