Про громадський транспорт Львова - Блог про Львів

Про громадський транспорт Львова

громадський транспорт Львова

В останні декілька років вулиці Львова просто переповнені різноманітним (громадським, особистим) транспортом, і його кількість постійно збільшується. Проблема комфортного, швидкого переміщення з точки в точку стає ознакою не тільки великих мегаполісів, а й міст середнього і навіть малого розміру.

Про переваги та недоліки громадського транспорту Львова спілкуємося зі спеціалістами служби таксі Експрес у Львові.

За трамваєм трамвай…

Головний мінус трамваїв, тролейбусів і автобусів полягає в регулярних порушеннях встановленого розкладу окремих маршрутів. У Львові якщо їдеш вранці трамваєм №8, то майже гарантовано матимеш пішу прогулянку від Академії Мистецтв. Це викликано зношеністю парку і, як наслідком, частими поломками транспортних засобів і сходу їх з маршруту. Крім цього фактора, такому габаритному транспорту важче долати затори в корках.

Що стосується маршруток, на перший погляд, ситуація з ними дещо ліпша. Вони швидші, більш маневрені, їздять достатньо регулярно. За ці позитивні якості доводиться розплачуватися безпекою і власним комфортом. В маршрутці вранці їде певно людей 250. Частота, з якою маршрутні таксі потрапляють в аварії загрозливо лякає. Частково це пов’язано з поганим технічним станом транспортних засобів, на яких економлять перевізники. Ну а про хамство львівських водіїв маршруток ходять легенди…

Також читайте:   Запали свічку у пам’ять жертв голодомору

Вам таксі з шашечками чи щоб їхати?

Більшість львів’ян пересуваються по місту саме громадським транспортом, але не дивлячись на головний недолік таксі – ціну – є у житті ситуації, коли без цього сервісу не обійтись. І замість «смикати» сусіда проханнями підвезти на вокзал чи куди там ще, замовте таксі і будьте тактовними. Якщо потрібно їхати з досить об’ємним багажем, у пізній час, по термінових справах – таксі може стати незамінним помічником.

таксі

Останнім часом популярними стали такі сервіси виклику таксі у Львові як Uber, Bolt, Uklon, не менш популярними залишаються і класичні служби як таксі Експрес, Оптимальне та інші.

Переваги таксі очевидні:
– дістатися до потрібного пункту призначення можна в найкоротші терміни;
– обстановка в процесі поїздки буде максимально комфортною;
– можна перевозити досить габаритні речі;
– Вам не доведеться штовхатися в юрбі малоприємних, незнайомих, агресивно налаштованих людей.

Маршрутка, трамвай, таксі чи власний автомобіль – вибирати Вам і Вашому гаманцеві. А я бажаю Вам гарного дня і приємних попутників!

За матеріалами https://lviv.express-taxi.ua/uk/.

Автор статті: Piligrim.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*