Поршневі насоси за низькою ціною в Україні - Блог про Львів

Поршневі насоси за низькою ціною в Україні

Поршневі гідронасоси

Поршневі гідронасоси знайшли широке застосування в Україні завдяки своїй універсальності та помірнйі вартості. Вони використовуються в побуті, в промисловості (харчовій, хімічній, машинобудівній), на транспорті, в сільському господарстві та інших сферах.

Поршневий насос здатний перекачувати різні речовини, але тільки за однієї умови: обсяг рідини не повинен бути занадто великим.

Специфіка поршневих гідронасосів

Гідравлічний насос поршневого типу – це об’ємна гідромашина, яка функціонує, змінюючи розміри і місткість робочих камер. Витісняючим елементом є поршень зі зворотно-поступальним кроком. Через наявність в конструкції агрегату клапанів, що відповідають за розподіл рідкого середовища, такі насоси не можуть діяти в режимі гидродвигунів, тобто вони є незворотними. Іншими складовими елементами пристрою є кривошип і шатун, які складають силову базу насоса, і металевий порожній циліндр, де протікають всі функціональні процеси.

Робота гідронасосу базується на поступальних рухах витісняючої ланки. Поршень розріджує повітря в камері, через що відбувається всмоктування перекачуваної рідини з трубопроводу. Далі робочий елемент рухається назад, що супроводжується просуванням носія в зону нагнітання. Клапан утримує потоки від переміщення назад, а сам поршень повторює робочий цикл.

Це описаний принцип дії односторонньої моделі поршневого насоса, у агрегату двосторонньої дії він трохи інший. У такої гідромашини є дві окремі порожнини (поршнева і штокова), кожна з яких оснащена індивідуальним клапаном. Така особливість дозволяє знизити пульсацію подачі і тиску, збільшити продуктивність, але при цьому знижується надійність і довговічність гідронасосу.

Якщо в будові агрегату передбачено не один, а кілька поршнів, то вони функціонують послідовно – для нейтралізації стрибків, які виникають через рух потоків речовини з різною швидкістю. Крім того, така схема дозволяє виконувати сухе всмоктування мастила. Знизити пульсацію, підвищити продуктивність і забезпечити стабільність роботи гідронасоса, всієї системи допоможе застосування гідроакумулятора. Даний агрегат здатний накопичити гідравлічну енергію для її пізнішого використання гідравлікою.

Також читайте:   Коли прийде зима?

Переваги та недоліки гідравлічних насосів поршневого типу

У гідронасосів поршневого типу є велика кількість плюсів і дуже мало мінусів. Сильними сторонами агрегатів є:

  • здатність перекачувати рідини, які вимагають особливих умов і дотримання техніки безпеки;
  • простота і надійність пристрою, який рідко ламається, добре ремонтується, зручний у технічному обслуговуванні;
  • довговічність, викликана тим, що при виробництві гідромашин використовуються спеціальні матеріали;
  • помірна вартість.

Мінусами такого насосного обладнання є невисокі технічні можливості і продуктивність, здатність працювати з обмеженими обсягами рідини.

Вибираючи поршневий гідронасос, слід правильно визначитися з потрібною моделлю. На даному етапі обов’язково враховують сферу застосування, матеріали виготовлення агрегату, особливості носія (агресивність і токсичність, однорідність, в’язкість, змащувальні властивості), технічні характеристики (самого насоса і всієї гідросистеми), параметри несучої машини. В ідеалі варто звернутися за допомогою до професіонала.

Вартість поршневих гідравлічних насосів в Україні

На вартість виробу впливають дуже багато факторів. Крім тих, на які звертають увагу при виборі агрегату, існують і інші моменти:

  • країна походження;
  • репутація, популярність, частка ринку фірми-виробника;
  • стан (нове або вживане);
  • цінова політика продавця (постачальника).

Кращі умови в Україні для покупки гідравлічного обладнання (насосів в тому числі) пропонують офіційні дилери. Вони мають доступ до всього модельного ряду виробника і його акцій, ексклюзивний прайс, можуть надати додаткові бонуси і знижки.

Хочете купити поршневі гідронасоси за низькою ціною в Україні – звертайтеся в компанію «Гідромаркет».

Автор статті: Старий пес.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*