Як знайти роботу в Інтернеті? - Блог про Львів

Як знайти роботу в Інтернеті?

Як знайти роботу в Інтернеті?

Наступний пост автора блогу буде на тему роботи. Актуально для Вас, читачі блогу? Думаю що так.

Скільки б люди не гуляли, не куражилися, не подорожували, але все рівно прийде такий момент, коли треба буде йти на роботу й заробляти гроші. Ну, хіба що ви мільйонер і заробляти Вам немає необхідності.

Але, моделюємо ситуацію, що роботу таки треба знайти. Як саме це зробити?

Надворі ж не 15 століття, коли не було технологій, а 21. Є друзі, знайомі, всі на зв’язку, плюс є Інтернет, де також можна знайти роботу. Але, як саме?

Спробую дати кілька порад.

Пошук роботи на спеціалізованих сайтах

Я найбільше довіряю сайтам з пошуку роботи. Працює це так. Ви заходите на сторінку, залишаєте там своє резюме, телефон і згодом роботодавці з вами зв’язуються аби ви прийшли на співбесіду. Якщо ви шукаєте роботу у Львові – можете зареєструватись на lviv.grc.ua. Grc.ua – це той самий славнозвісний HeadHunter, тільки вже під новим брендом. На сьогодні там зареєстровано близько 85 тисяч компаній та понад 10 тисяч всяких різних вакансій по цілій Україні (а хтось там казав, що немає роботи?).

Соціальні мережі

Також хотів би звернути увагу на соціальні мережі. Зараз Фейсбук став таким популярним, що люд не хоче нікуди йти, а лише сидить там. Бачив як користувачі писали прямо у статусі що шукають роботу або ж є такі, такі вакансії. Народ поширює або ж дає пораду про тому чи іншому питанні. Для прикладу, нещодавно добавив у друзі дівчину, у неї на сторінці писало що треба фотографа, я тегнув знайомого і здається це допомогло. Як кажуть, звів долі.

Також читайте:   Що потрібно знати новачку про торгівлю на валютному ринку Форекс

Тому, допис на своїй сторінці – це як альтернатива пошуку роботи.

Пошук у тематичних групах

Це щось на зразок допису в статусі, але не зовсім. Є тематичні групи, в яких є велика кількість людей. Там або ви, або ж інші люди пишуть про можливі вакансії. Саме таким чином маєте свято.

Хоча, є й інша сторона медалі – шахраї. В Інтернеті, зрештою, як і будь-де інше є багато розводів. Яким чином діють ці люди? Шахраї дають роботу, ви її виконуєте, очікуєте оплату, а коли приходиться до діла, то ні їх, ні грошей. Тому, цей момент також треба враховувати, читати відгуки, слухати інших людей і так далі.

Також немаловажливим фактором успішної роботи є ваша сторінка в Інтернеті. Якщо роботодавець гляне на неї, а там багато фотографій як саме ви, а не хтось інший, подорожує, то візьме цю людину, для прикладу в туризм. А чому ні?

Отже, шукати роботу в Інтернеті не так вже й погано. Найголовніше мати бажання.

За допомогу у підготовці матеріалів для статті висловлюю подяку спеціалістам сайту з пошуку роботи https://grc.ua/.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*