Поради від Воробуса. Як вибрати оточення - Блог про Львів

Поради від Воробуса. Як вибрати оточення

Оточення

І на завершення дня новий фокус від автора блогу. Хоча, я би ще подумав чи цей фінт назвати фокусом. Швидше це буде підрубрика – «Поради від Воробуса».

На цю ідею мене надихнула подруга, якій дуже подобається як я даю поради в житті. Інколи посміхаюся з цього, адже прожив ще не так багато як здається. Проте, тим не менше, щось та й розповісти можу.

Розпочнемо, мабуть, із оточення. Не буду приховувати того факту, що знаю велику кількість людей. Ви думаєте я зі всіма товаришую чи в хороших відносинах? Це далеко не так. Деякі люди мені імпонують, інших я не «переварюю». Проте, завжди стараюся бути адекватним по відношенню до всіх. Хамити? Буває, але в останні років так 5-ть стараюся цього не робити, як і збирати великі компанії.

Це все затрата власної енергії, нерви. З часом зрозумів, що це зайве. Якщо і збираюся десь, то не більше 3-5 людей. І то я думаю інколи що це багато.

Як зрозуміти, що людина щира по відношенню до вас? На це потрібен час. Шанси даю кожному, але саме поступки показують чи люди будуть зі мною у майбутньому чи ні. Достатньо цікаво в цьому плані виглядає процес одруження. Можна написати великий пост про те, як змінюється з часом дівчина чи хлопець по відношенню до вас. З часом це і зроблю.

Також читайте:   Коли прийде зима?

Щоб ви розуміли, одружений холостяка не розуміє, як і п’яний тверезого.

Так само можу сказати і за друзів. Є, для прикладу, компанія, всі між собою товаришують, але ті, що з часом матимуть сім’ю за певний період часу перестануть з вами тусуватися. У них свої проблеми, діти, школа, садік і так далі. Тому, не має бути дивним для вас факт відходу деяких друзів.

Що ж робити тоді? Друзів і оточення треба обирати під себе. Особисто мені подобається оточення, де не я за всіх переживаю, а й хтось переживає за мене. Оточення, де можна прийти і розповісти про все як є, інколи й матюкнутися. Ці люди – твої, вони тебе люблять таким яким ти є. А не так, що ти ходиш себе й мордуєш: того не говори, то не пий, то не роби.

До речі, моя вам порада, читачі блогу, інколи й треба дивитися по сторонах. Ми часто забуваємо за людей, які дійсно до вас добре відносяться, а ви до них байдужі.

Даний же пост завершу словами: менше людей – легше дихати. Спілкуйтеся з невеликою кількістю людей.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*