Святослав Обрембальський – наймолодший дебютант ФК «Галицька здоба” - Блог про Львів

Святослав Обрембальський – наймолодший дебютант ФК «Галицька здоба”

Святослав

Святослав Обрембальський – наймолодший дебютант ФК «Галицька здоба».

Минулого вікенду стартували змагання у Другій лізі футзалу Львівської області. У прем’єрному поєдинку ФК «Галицька здоба 2» проти «Динамо-Інвест» відбувся дебют наймолодшого гравця за всю історію існування нашої команди.

Звати цього гравця Святослав Обрембальський, він воротар, 17 років і саме у розмові з пресслужбою нашої команди він поділився враженнями від дебюту. Далі пряма мова:

«Враження від гри позитивні. Вважаю, що дебют вийшов загалом непоганий, хоча, як завжди, є над чим працювати. До цієї гри в Другій лізі грав в офіційних матчах тільки на юнацькому рівні за МФК «ЛАГ» (Львівська академічна гімназія) зі своїми однолітками. Кожного року брали участь з командою участь в обласних футзальних змаганнях “Дитяча футзальна ліга”.

Дорослі та дитячі змагання не порівняти. Вийшовши тут на майданчик, одразу ж відчув зовсім інший, набагато серйозніший рівень гри.

Маю надію що буду від гри до гри додавати, тим більше, що конкуренція за місце в основі у нас серйозна. Завдяки ній постійно є певна мотивація ставати кращим, а в кінцевому результаті – стати найкращим. У «Галицькій здобі» всі воротарі є професіоналами своєї справи, з якими легко, цікаво та приємно працювати. Від кожного з них, під час тренування або матчу, я стараюся перейняти їхній досвід у нашій не простій та важливій для команди воротарській праці. З нетерпінням очікую нових поєдинків. Тільки перемога!!!».

Переглянути відео матчу, в якому “пекарі” здолали свого суперника з рахунком – 5:4, як, власне, і дебют Святослава можна у наступному відео:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*