Як завантажити відео з Твіттера? - Блог про Львів

Як завантажити відео з Твіттера?

Як завантажити відео з Твіттера?

Всі ми користуємося різними соціальними мережами та сервісами для читання новин, перегляду фоток та відео. Іноді хочеться завантажити собі на комп’ютер якийсь цікавий відеоролик, а виявляється, що зробити це не так вже й просто. Сьогодні поговоримо про те, як це зробити у соціальній мережі Twitter.

На комп’ютері чи ноутбуці я раджу використовувати для цього сервіс ssstwitter.com. Сервіс повністю безкоштовний і можете вільно ним користуватися, хіба що за безоплатний сервіс потрібно заплатити тим, що на сайті вам буде показуватися реклама. Варто відзначити, що сервіс підтримує українську мову.

Як завантажити відео з Твіттера?

Щоб скачати відео, використовуючи даний сайт, вам необхідно найперше скопіювати лінк на відеоролик, який вам сподобався чи який потрібно зберегти на жорсткому диску. Для цього робите правий клік мишкою по екрану з відео та натискаєте «Копіювати адресу відео». Потім цю скопіювану адресу потрібно вставити у згаданий вище сайт на натиснути «Завантажити». У наступному вікні обираєте якість, формат відео та переходите власне до завантаження.

Як завантажити відео з Твіттера?

Що один варіант – це додати букви sss на початку адреси відеоролика, наприклад, так https://ssstwitter.com/i/status/1355938908392062976. Після цього так само попадаєте на екран із вибором якості/формату відео та зберігаєте його собі на комп’ютер.

Також читайте:   Як визначити фейковий акаунт?

Якщо завантажувати відео доводиться досить часто, то для зручності можна встановити розширення для браузера Chrome (шукайте такий пункт вгорі у меню сайту), тоді при перегляді Твіттеру у браузері над відео буде з’являтися зелена кнопка «Download». Її і потрібно натискати для завантажування відеоролику.

Як завантажити відео з Твіттера?

Сервісом ssstwitter.com можна користуватися і на мобільних телефонах чи планшетах, хоча у цьому випадку для зручності можна встановити собі якийсь із додатків, наприклад Download Twitter Videos чи Video Downloader for Twitter. Є й інші. Робота з цими додатками інтуїтивно зрозуміла, тому особливих питань зі скачуванням виникати не мало б. Хоча якщо такі виникнуть – задавайте у коментарях.

Майте на увазі, що всі ці сайти і сервіси офіційно не пов’язані з Твіттером, тому скачуючи відеоролики зважайте, що вони можуть бути захищені авторськими правами і зберігати чи поширювати їх може бути заборонено.

На цьому все. Бувайте здорові і до зустрічі на сторінках блогу!

P.S. До речі, раджу подивитися відеоролик про те, як ведмідь влаштував погоню за туристом, на прикладі якого я пояснював, як завантажувати відео з Твіттера.

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*