Велосипедна прогулянка невідомими Брюховичами або як я згадав фільм “Готика” - Блог про Львів

Велосипедна прогулянка невідомими Брюховичами або як я згадав фільм “Готика”

Готика від Воробуса

Сезон велосипедних вилазок триває, а це означає, що не те що можна, а треба брати своїх «коней» та їхати на велопокатульки. Зокрема, вчора автор блогу взяв свою пасію і ми поїхали кататися новими районами.

Ніколи би не міг подумати, що у місті Лева є вулиці Космічна та Віри, Надії, Любові, я перенесуся у фільм «Готика», буду переживати за пасію аби її хтось не вкрав у лісі, побачу авто, в якому таємничо займалися, напевно, коханням і пізно повертатимуся додому.

Якщо вам цікаво прочитати про чергові пригоди Воробуса, то залюбки я вам про них розповім у пості нижче.

Отже, набридло мені кататися по Кайзервальдах, парках культури та Івана Франка і я вирішив змінив дислокацію. На цей раз автор блогу з Юліаною вирішили поїхати на велосипедах у районах вулиці Щурата. Ніколи там не бував і було цікаво, а як же там живуть люди та куди виходять місцеві дороги.

Свою подорож ми розпочали з АС-2, звідки ми поїхали вузькими вуличками. Раптом ми потрапляємо на вулицю Космічну. Сміюся, що має таку назву вона тому що тут будинки досить таки цікаві: один – суперсучасний, інший – дуже старий, потім знову сучасні. У когось є собака, у когось кіт, а у когось навіть домашні тварини. Зокрема, бачив курей. То так цікаво, кури на Топольній.

Далі ми виїхали на вулицю Миколайчука, нею доїхали до лікарні швидкої медичної допомоги й за деякий час почали спускатися до вулиці Щурата. Кидається в очі нова дорога на якій стоїть знак, що їхати проїзною частиною велосипедом не можна. Хоча, я би тут якраз зробив велосмугу. Місту бачу видніше.

Також читайте:   Чим займаються люди у поїздах

Далі натрапляємо на церкву, яка розташована на вулиці Віри, Надії та Любові. Цікава така вулиця. Пригадую свого часу автор цих рядків був тут, коли привозили мощі. Спускаємося з крутої гори, житлові будинки залишаються позаду як і маршрутки. Далі класна асфальтована дорога й страшні будинки в кущах. Виявляється попереду нас Голосівський цвинтар. Я й не думав, що зі сторони вулиці Щурата є доїзд.

Їхати тут навіть якось лячно адже людей окрім нас двох фактично немає. Через декілька хвилин стало ще цікавіше. Поступово ми в’їхали у лісову дорогу, де людьми й не пахне. Попереду нас їхав велосипедист, але він так швидко зник ніби це був привид.

Їдемо, їдемо, їдемо, а кінця дороги нема. Лише навкруги ліс. На мить відчуття, що я у фільмі «Готика». Пам’ятаєте як там головний герой їздив лісом днями, ночами, а кінця краю не було. Ось таке й відчуття було у мене, коли я вертався з Брюхович. Інколи мені здавалося ще, що хтось вискочить з лісу й вкраде пасію, тому я від неї не відходив.

Ось дивуюся, як це люди тут ходять пішки. Реально йти кілометрів 10-ть – це точно. І це без жартів. До речі, забув сказати бачили ми в лісі дорогий автомобіль, в якому займалися коханням. І таке там буває…

З лісу ми таки виїхали аж до перехрестя дороги, яка веде до Чебуречної й вже по велосипедній дорозі повернулися до точки відправлення. Тепер це буде мій улюблений маршрут.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Постійна читачка 27.05.2021 пише:

    Ще вдень туди поїдемо, буде кльовооо 🙂 а звідти на брюховичі поїдемоооо на чебуреки

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*