Як Воробус рятував людей - Блог про Львів

Як Воробус рятував людей

Воробус-рятівник

Черговий день розпочну з теми порятунку людей. Чомусь так стається останнім часом, що я потрапляю в екстремальні ситуації.

Живий приклад – вчорашня прогулянка на площі Ринок. Гуляю з своєю пасією й раптом чую крики на відомій площі міста Лева. Звичайно, я підбіг аби глянути що там таке. Як виявилося, чоловіку років 50-ти стало погано, він раптово впав на землю й люди, які були поруч кинулися йому на допомогу.

Так виглядало, що його зловило серце, то ж Воробус і ще одна пані почали витягувати зі своїх заначок таблетки. Валідол, корвалмент – це саме ті «табли», які треба давати аби людині стало легше. Валідол він великий, а корвалмент – це те, що треба. Будете здивовані, але через деякий момент чоловіку дійсно стало легше.

А декілька днів тому автор цих рядків пішов у районі купити води й навіть не здогадувався, що через деякий момент долучиться до інших людей, які будуть шукати зниклу дитину. Чоловік зайшов у магазин купити продукти, залишив малого біля входу, вийшов за 10 хвилин, а малюком і не «пахло». Довелося допомагати рятувати ситуації.

Також читайте:   Ситуація з об'єктами "Євро-2012" у Львові

У пошуках була задіяна й місцева поліція. Слава Богу, що за 30 хвилин дитину таки знайшли. Але, як же всі злякалися. Ваш автор з цього всього ще й воду забув біля магазину. Добре що вона ніг не отримала. Довелося й би її шукати по району.

Свого часу ходив до колеги в гості. Він працює у МНС. Мені навіть вдалося зробити класну світлину в їхній формі. Такий собі Воробус-рятівник.

Жарти жартами, але треба людям таки допомагати. Ніколи не знаєш що очікує за декілька хвилин нас. Ага, і ще варто пам’ятати за бумеранг. Ви ж знаєте, що життя – це бумеранг. Як ти ведеш себе з іншими людьми, так вони згодом і будуть ставитися до тебе.

Бережіть себе, чоловіку, який вчора вмирав на площі Ринок бажаю здоров’я, а дитині, яку знайшли, більше ніколи не відходити від батьків. Вони за нас переживають, шануймо їх.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*