Погодний бот для Telegram - Блог про Львів

Погодний бот для Telegram

Погодний бот для Telegram

Хто такі боти і чому всі говорять, що за ними майбутнє? По суті, це така спеціальна програма, яка щось автоматично виконує, подібно до робота, який імітує дії живої людини, виконує якусь рутинну або іншу роботу.

Першим у світі ботом вважається Еліза – додаток, створений у далекому 1966 році Джозефом Вейзенбаумом. Еліза вміла слухати співрозмовника та задавати питання. Старий добрий помічник у Windows — теж представник сімейста ботів, хоча ще доволі примітивний. Але технології не стоять на місці, і до останнього часу боти найактивніше розвивались та використовувались у різноманітних іграх і в мобільних технологіях (як от Siri від Apple).

Надалі боти стали використовувати і комерційні організації для спілкування з клієнтами, консультацій і т.п. Наприклад, чат-ботів мають Приватбанк, Нова пошта і навіть Львівводоканал через бота повідомляє про проблеми з водопостачанням. Доволі серйозно останнім часом питанням зайнявся Telegram, також боти почали з’являтися і на інших великих та не дуже соціальних платформах.

Одним із таких корисних для всіх ботів є Погоднік Бот для Телеграму. Брати парасольку з собою чи ні? На таке банальне запитання, яке щодня виникає у більшості людей, може дати відповідь Ваш вічний помічник – мобільний телефон з його ботами)

Також читайте:   Блог Воробуса відтепер у TELEGRAM

Зручність найперше у тому, що Вам не потрібно лопатити десятки погодний сайтів у пошуках найкомфортнішого для Вас прогнозу). Цього робити не потрібно, бо у Вас є Telegram, а у ньому живуть боти.

Бот Погоднік, про який я вже згадував, вміє повідомляти прогноз погоди в чат. Для початку потрібно буде ввести назву свого міста. Бот надасть погодинний прогноз погоди та запропонує дізнатися погоду на завтра, тиждень, 10 днів чи місяць. Ваш слуга у пошуках прогнозів погоди також самостійно попереджатиме про різкі зміни погодніх умов (як от бурі, шторми, цунамі, торнадо, виверження вулканів…), що допоможе якнайкраще підготуватися до екстриму або заховатися у надійному місці. А якщо ботові щось відповісти, він надішле оновлений прогноз у той же чат.

Погоднік Бот

У налаштуваннях бота вибирається зручний час трансляції прогнозів – скажімо, восьма ранку перед виходом до праці, або інший час (для тих, хто може дозволити собі хропіти до обуду). Як справжній представник сімейства ботів, Погодник порадує життєвою порадою чи мудрим висловом.

І нехай нещастя чи незгоди не роблять Вам в житті погоди. Хай Вам щастить!

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*