Як Воробус катався на човні в центрі Луцька - Блог про Львів

Як Воробус катався на човні в центрі Луцька

Човен

На вихідних автор блогу знову не сидів вдома, а подався в Луцьк. Щось я зачастив в це місто, скажете ви. Та можливо й так, але футзальні турніри то ніхто не відміняв.

Звичайно, що після напружених робочих буднів хочеться й піти погуляти. Так ось, про одну з таких прогулянок я й розповім у черговому пості. Гуляли прекрасним містом Західної України ми ввечері й коли проходили повз парк, один із колегів звернув увагу на річку, яка протікає фактично у центрі Луцька.

Зацікавилися й спробували пошукати місця, де дійсно можна поплавати. Уточняю – поплавати не самостійно, а на човні. Симпатична дівчинка сказала, що це без проблеми і дала телефон людини (0955590572 – Леонід), яка займається цим ділом.

Спершу ваш автор сприйняв це як жарт, адже в 10 ранку в нас була вже гра й невідомо було коли ми будемо плавати. Проте, все ж спробували зателефонувати по телефону, вказаному вище. Голос у трубці здивувався як це ми так рано хочемо вже плавати (на годиннику була 7 година 30 хвилин), але сказав, що обов’язково під’їде.

Приїхали у центральний парк міста, прийшли до місця, де дають човни на прокат. Чоловіка, якому ми телефонували ще не було, тому взялася нам допомагати дівчинка, яка продає там каву.

Також читайте:   Зодіакальний гороскоп на 2018 рік (Козеріг, Водолій, Риби)

Якщо чесно, був у шоці від того що побачив. Напередодні вночі падав рясний дощ і човни були на половину у воді. Так ось, дівчинка роззулася, залізла у човен босими ногами, вичерпала всю воду, дала нам рятувальні жилети й відправила у плавання. Цитую слова юної леді: «поки немає дощу…».

Насміялися ми досхочу й коли вже були на половині дистанції, то прийшов дядько, який відповідає за ці човни. Кажуть він здивувався що дівчинка так все «порішала».

За якихось 30 хвилин ми доплили до точки відправлення й навіть замовили у дівчинки ще каву. Будете сміятися, але чолов’яга, які ми мали йому заплатити віддав цій панянці. Заслужила своєю поведінкою.

Так ось, щоб наші читачі знали – якщо коли-небудь будете в Луцьку обов’язково завітайте у центральний парк цього міста й покатайтеся на човні. Романтика ще та. Та й ціни не кусаються – 150 гривень за 40 хвилин із екіпажу з трьох чоловік.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*