Як вибрати професійний тістоміс? - Блог про Львів

Як вибрати професійний тістоміс?

тістоміс

Якщо Ви пекар-професіонал, то створюючи своє тісто, Ви, ймовірно, приділяєте багато часу та зусиль вибору правильних інгредієнтів, а також гарантуєте, що кожній партії виробів приділяється час та любов, якої вона заслуговує.

Однак цього недостатньо – для досягнення ідеального продукту необхідно також використовувати відповідне обладнання. Вибір тістоміса для пекарні чи для комерційної кухні дуже важливий, і він повинен відповідати унікальним потребам кожної кухні. Правильний змішувач може вплинути на продуктивність та ефективність повсякденних операцій, а також на час та гроші, витрачені на обслуговування та ремонт обладнання. Безумовно, варто інвестувати в професійний тістоміс для тіста, і ось чому:

Змішувачі для тіста є важливим елементом для забезпечення успіху – вони призначені не тільки для змішування сировинних інгредієнтів, але і для того, щоб вмісити рідину в борошно і збільшувати поглинання за допомогою механічної дії. Чим краще тістоміс досягає цього, тим більше води буде вбиратися в борошно, підвищуючи якість вашого тіста.

Професійний тістоміс завжди має подвійну швидкість, а іноді і подвійний двигун; подвійна швидкість насичує тісто киснем дуже добре і набагато швидше. Крім того, професійні моделі дають ретельно перемішану, однорідну партію тіста зі значною еластичністю. Наявність двох двигунів ще більше збільшує ці можливості, оскільки при активації подвійної швидкості він прискорює спіраль, дозволяючи чаші обертатися з однаковою швидкістю і збільшуючи тертя між спіраллю та тістом.

Також читайте:   Як Воробус їздив на гриби у новому для себе сезоні

Професійні тістоміси мають закруглені миски, а масмаркетівські тістоміси часто мають чаші з гострими кутами, де тісто може застрягнути і стати недоступним, особливо коли кількість тіста невелика. Матеріал чаші також важливий-професійні чаші з литого під тиском матеріалу, який зменшує вібрацію та теплопровідність, і, отже, він не нагріває тісто.

Розмір і форма спіралі також дуже важливі – професійні змішувачі мають спіралі з радіусом, меншим на кінці і з найменшою відстанню між кінцем спіралі та дном чаші. Масмаркетівські змішувачі іноді мають однакову форму і розмір спіралі, але часто з великими відстанями між кінцем спіралі та дном чаші, що дає більш низьку якість замішування.

Підводячи підсумок, професійний тістоміс – це безумовно вигідна інвестиція, якщо Ви хочете, щоб ваше тісто було правильно замішено без втручання вручну.

За допомогу у підготовці матеріалів для статті висловлюю подяку спеціалістам компанії Enjoy Trade, яка спеціалізується на комплексному оснащенні і роздрібній торгівлі професійного технологічного устаткування для підприємств громадського харчування, ресторанів, барів, кафе, піцерій, їдалень, продуктових магазинів, супермаркетів.

Автор статті: Януся.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*