Про телефони в нашому житті - Блог про Львів

Про телефони в нашому житті

люди з айфонами

Уявити себе в сучасному світі без мобільного телефону, мабуть, вже важко. Я би навіть сказав – фактично неможливо. Тому, якби ми цього не хотіли, не думали, а мобільний телефон обов’язково треба мати. Яким він буде – це вже ваша справа: кнопочний, сенсорний, гібрид чи ще там який, але він потрібен.

Раз я вже зачепив цю тему, то хочу кілька слів сказати за «дротовий» телефон. Так ось, він вже людям не потрібен. Нещодавно автор блогу його банально відключив. А кому буду телефонувати, якщо вже мало у кого є такі апарати? А згадайте часи, коли ти сидів собі у хаті, лежав на дивані чи просто їв, а тут тобі телефонували на такий апарат. Пам’ятаю ще раніше я до сусідів ходив, аби з кимось зв’язатися. Зараз же люди забули за банальні речі.

Хочете приклад? Будь-ласка. Колись люди брали цукерки, квіти, флящину тай ішли вітати іменинника з днем народження. Що ми маємо зараз? Коротке привітання на зразок «вітаю» у соціальній мережі фейсбук або максимум дзвінок на мобільний. І на цьому все.

Так само і з телефонами. Люди вже просто забули за елементарні речі, а саме – про спілкування наживо. Заходжу я якось у трамвай, а там сидять дві старші людини: бабуся та дідусь. Будете сміятися, але обоє розмовляють по айфонах. Я ледь не отетерів… Ціна таких телефонів починається у межах від 15 тисяч і вище. Прийшов на роботу, а там всі ниють, що так бідно живуть, але всі збирають гроші на новий iphone 13 512gb. Отакі то справи.

Також читайте:   Огляд смартфону Xiaomi Redmi Note 8T

бабка з айфоном

Поїхав у село, діти бігають по стадіоні з айфонами. Та що ж таке відбувається? І люди ще кажуть що всі бідні? Та я колись до третього курсу університету взагалі не мав мобільного телефону. Грошей я не мав, а ось батьки казали що якщо буду добре вчитися, то можливо з цього щось вийде. Добре вчився, і на третьому курсі нарешті Ігор Воробус отримав бажаний телефон і заодно комп’ютер. А тепер дитина ще не встигла з пеленок вилізти, як їй вже вручили дороговезний апарат.

Ви думаєте – чому зараз стадіони заростають травою, а спортивні секції не працюють? Відповідь очевидна – люд геть чисто з’їхав з глузду. У них все життя проходить у телефонах або ж в Інтернеті. Тема інету – це взагалі окрема історія. Складається таке враження що для людей допис у фейсбуці – це як слова з Біблії, яких неодмінно треба дотримуватися. Коли ми вже схаменемося?

Напевно ніколи. А достатньо оглянутися навкруги. Природа у нас неймовірна й навіть в Україні. Так, так, необов’язково кудись далеко їхати.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*