Як Воробус та компанія спробували себе у ролі пранкерів

Пранкерство

Не знаю чи є ще люди, які не чули скандального аудіо, в якому пранк – Vovan222 зателефонував тренеру Динамо – Блохіну та представився батьком Артема Мілевського. Але, ідея дійсно таки була хороша і було весело.

Не кожного дня ж чуєш відверті розмови відомих людей на загал.

А чи пробували ви, читачі блогу, цим займатися? Нещодавно Воробус вирішив теж спробувати себе теж у пранкерстві і зателефонувати до своїх знайомих із цікавими пропозиціями.

Реакція людей була різною. Хтось повівся, хтось одразу ж впізнав голос, але по-порядку.

Отже, одного суботнього вечора сидів Воробус з колегами, балакав, попивав пивце і тут ми почали говорити на тему пранкерів, яких тепер розвелося ой як багато. Хтось дійсно жартує, є аферисти, які хочуть розвести людей на гроші, тому з цим треба бути обережним.

Вирішив Воробус із колегами зробити подібне. Щоб не палитися говорив мій товариш якого мало хто знає, а телефонували ми моїм знайомим з незнайомого номера.

Година надворі була близько 22.00, тому ясно було як білий день, що в такий час ніхто з офіційними пропозиціями не дзвонить. Та, люд тупить і ще й як.

Перше до кого ми додзвонилися – це був відомий блогер і по-сумісництву мій хороший колега.

Зателефонували, почали йому пропонувати роботу. Хлопчина був трошки шокований, але піддавався на провокації, ми йому пропонували хороші умови, зарплату і посаду супервайзера. Знайте, що якщо вам дзвонить незнайома людина, то треба уважно слухати що вона говорить.

Також читайте:   Як Воробус спалив у вогні свій телефон

Ми часто забувалися, терміни вживали не ті, бо замість мерчендайзера ми мали на увазі супервайзера. 😀 Зійшлися ми на тому, що Патрон мав все обдумати та зателефонувати в понеділок. 😀

Потім подзвонили до ще двох колег, але вони одразу ж все зрозуміли, навіть незважаючи на те, що був великий набір слів, солідна компанія і так далі. Пан Олег навіть сказав, що гарно придумали, плюсую. 😀

А найбільше сподобався мені жарт із паном Тарасом. Зателефонували ми йому близько 23 години, в нього грала музика, напевно це була дискотека і представилися президентом асоціації футзалу Львівщини.

Ще мить і ми вже запропонували йому роботу суддею, зарплата 2000 гривень, але 500 гривень треба кожного місяця віддавати людині, яка вас туди засунула. 😀

Чи то вихідний день так на нього подіяв, чи то людям так дійсно треба роботу, але пан повівся і навіть сказав що в той же понеділок з нами зустрінеться. 😀

Одним словом було весело, але висновок публікації такий, що ніколи не треба вести серйозних справ по телефону. Вам може подзвонити будь-хто і не факт, що це буде з добрими намірами. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. patron 09.07.2013 пише:

    Розіграти по телефону це одне, а от переходити на особистості, просто напросто – підло. Ну це моя думка. (у випадку з Блохіном якраз це і був чистий класичний розіграш).
    А стосовно справ, то їх ніхто по телефону не веде, про них по телефону домовляються 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*