В’ялене м’ясо: ситні чіпси для гурманів

в’ялене м’ясо

Швидкий перекус між справами – явище, знайоме багатьом з власного досвіду. Неповноцінна обідня перерва, насичений графік, непередбачене відрядження примушують відмовитися від своєчасного прийому їжі, яка потрібна для підтримання сил та збереження здоров’я.

Багато хто знаходить вихід у швидких стравах, навіть розуміючи, що вони не принесуть користі. Проте існує безпечний та поживний варіант – м’ясні чіпси. Тоненькі, соковиті, у міру солоні, вони й про голод допоможуть забути, й стануть гарною закускою до пива чи вина. На жаль, їх приготування займає багато часу, що незручно в домашніх умовах. Та й досягти бажаного результату вдасться не з першого разу.

До того ж, щоб споживати в’ялене м’ясо, не остерігаючись негативних наслідків, треба бути впевненим у якості сировини. Для цього довелось би відстежити процес вирощування птиці та худоби на всіх стадіях. Не маючи власного господарства чи заготівельників, яким можна абсолютно довіряти, бути в чомусь переконаним важко.

Ті, хто звикли отримувати від їжі насолоду, знайшли вихід у споживанні продукції «Димне м’ясо від Тараса». Слайсони тут готують з курятини, індички, яловичини, свинини, а тому задовольняють будь-які забаганки.

Етапи приготування

Щоб отримати результат, який припав би до смаку найвибагливішим гурманам, довелось чимало вчитися та експериментувати, а найголовніше, подбати про якість. Для цього робиться чимало:

  1. сировину закуповують лише у великих постачальників, у хазяйствах яких проводиться щоденна перевірка;
  2. свіже м’ясо попередньо ретельно зачищають, звільняючи від плівки;
  3. маринують у сухих натуральних спеціях;
  4. в’ялять, а потім фасують у вакуумні упаковки.

Насправді процес триває довго, виснажуючи й одночасно даючи задоволення тим, хто готує. У результаті «Слайсони», над рецептурою яких працювали понад 7 місяців, виходять ніжними, ледь вологими та зберігають смак м’яса, бо не містять штучних добавок чи підсилювачів смаку.

Користь натурального продукту

М’ясні снеки якнайкраще виконують завдання, поставленні перед ними:

  • Добре втамовують голод між основними прийомами їжі.
  • Насичують організм енергією, тому зручні для харчування поза домівкою, наприклад під час походу чи тренувань.
  • Стримують руйнівну дію алкоголю, яка найсильніше проявляється, коли шлунок голодний.
  • Покращують настрій (особливо м’ясо птиці), оскільки сприяють виробленню серотоніну – «гормону радості».

В’ялене м’яско не може залишити байдужим нікого. Воно смакує й наодинці, й у гарній компанії. Це страва для справжніх поціновувачів оригінального м’ясного смаку.

Джерело: сайт dymne.com.ua.

Автор статті: Януся.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*