Популярний бальнеологічний курорт Щасливцеве - Блог про Львів

Популярний бальнеологічний курорт Щасливцеве

курорт Щасливцеве

Блог Воробуса часто публікує огляди популярних туристичних/курортних локацій нашої країни. Окрім завдання з популяризації внутрішнього туризму, наші статті також допомагають потенційним туристам у виборі місця для відпочинку. Адже курортів в Україні досить багато і кожен має свої особливості, які можуть сподобатися одним, але не задовольнити інших. Тож слідкуйте за нашими публікаціями, щоб бути в курсі всіх туристичних трендів, а також дізнатися більше про вітчизняні рекреації.

У цій статті піде мова про цілорічний та бальнеологічний курорт Щасливцеве.

Де знаходиться?

Село знаходиться на знаменитій піщаній косі Арабатська Стрілка, та розташоване в середній частині цієї туристичної локації. Сьогодні це найпопулярніший курорт Генічеського району та Херсонської області. Шлях до Щасливцеве лежить через Генічеськ, відокремлений від Арабатки двома протоками, через які проходять автомобільні мости. Як на всій Арабатці, тут для відпочивальників доступні води Утлюцького лиману, що є частиною Азовського моря і затоки Сиваш.

курорт Щасливцеве

Як дістатися?

Практично вся транспортна інфраструктура зав’язана на Генічеськ, що знаходиться поруч. Подорож поїздом можлива практична з будь-якої точки України, так само бувають прямі поїзди з республіки Білорусь, з місцем прибуття на Генічеський вокзал, або станцію Новоолексіївка. В обох випадках дістатися Щасливцевого можна на таксі, маршрутному транспорті регулярних перевізників або за допомогою приватників, яких під час сезону можна знайти на вокзалі. Автобуси приходять як на Генічеський автовокзал, так і безпосередньо в Щасливцеве – все залежить від маршруту і перевізника. Влітку кількість рейсів значно збільшується. На власному автомобілі дістатися до курорту найпростіше, а скласти маршрут не складе ніяких труднощів.

Також читайте:   Як навчитися підніматися на бугелях

Житло

Ринок нерухомості, яку здають в оренду відпочивальникам, досить великий і відрізняється великою різноманітністю. Є як відверто бюджетні пропозиції, переважно серед приватних домоволодінь, так і преміальні варіанти. Номери або окремий котедж на березі моря коштуватимуть відчутно дорожче, ніж аналогічний варіант на віддалених вулицях. У будь-якому випадку відпочинок у Щасливцеве доступний максимально широкій аудиторії туристів і кожен зможе, знайди тут для себе підходящий варіант.

Рекреаційні ресурси та інфраструктура

Щасливцеве – це повноцінний, цілорічний, кліматичний й морський курорт із великим бальнеологічним потенціалом. На сьогоднішній день, окрім літнього сезону з відпочинком на морі, тут доступні радонові термальні джерела, лікувальні Сиваські грязі та мінеральні озера. Тому приїзд на відпочинок можливий у будь-яку пору року, відповідно до ваших уподобань та побажань. Дуже популярним видом відпочинку у міжсезоння є маршрути вихідного дня.

курорт Щасливцеве

Вся інфраструктура Щасливцеве є частиною інфраструктури Арабатки та навпаки. Тому через невелику відстань між населеними пунктами є сенс розглядати її як одне ціле.

Автор статті: Piligrim.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*