Друга ліга України. ФК «Галицька здоба» – «Меркурій». Анонс - Блог про Львів

Друга ліга України. ФК «Галицька здоба» – «Меркурій». Анонс

Найближчої суботи, 18 грудня, у залі «Боско-Арени» продовжаться змагання регіонального відбору Другої ліги України. Зокрема, у рамках 6-ого туру відбудуться три матчі. В одному з них футзальний клуб «Галицька здоба» зустрінеться з «Меркурієм».

Представляємо суперника

«Меркурій»

Команда заснована під назвою «Львівська митниця – Тема» у 1995 році.
З 2007 року виступає під назвою «Меркурій». Багаторазовий чемпіон та призер чемпіонату Львівщини з футзалу. П’ятиразовий срібний призер всеукраїнських змагань серед працівників митних органів. Багаторазовий призер та переможець турнірів товариства «Динамо» у Львівській області.

Керівник – Тодощук Андрій
Тренер – Федорчук Сергій
Капітан – Вишиваний Роман
Кольори – «біло-чорно-зелені».

Поточне турнірне становище

Після п’яти зіграних матчів «Меркурій» із 7-ма балами в активі посідає шосту сходинку в турнірній таблиці. Команда Андрія Тодощука двічі перемагала (КІВС «Енергія 3» – 4:0, ФК «Львів» – 3:0 ), один раз зіграла внічию (MFC «Bastion» – 2:2) та двічі поступилася своїм суперникам (ФК «Мостиська – 1» – 3:7 та ФК «Скала 1911» – 2:7).

Також читайте:   ЧС-2021. Фінал. Аргентина – Португалія – 1:2 + ФОТО + ВІДЕО

У минулому турі підопічні Сергія Федорчука ледь не створили сенсацію. Лише на останніх хвилинах гри один із головних фаворитів першості MFC «Bastion» зумів уникнути поразки у матчі саме проти «Меркурія» – 2:2.

Щодо ФК «Галицька здоба», то наша команда після тих же п’яти зіграних матчів на пару з «фортечниками» ділить 1-2 сходинку турнірних перегонах. В активі «пекарів» 10 залікових балів.

Наша команда після поразки у стартовому турі від MFC «Bastion» (1:8) у наступних трьох матчах лише перемагали. По черзі були переможені СФК «Янів» (4:2), ФК «Мостиська -1» (8:1) та ФК «Львів» (2:1). І лише у минулому матчі відбулася осічка в грі з КІВС «Енергія 3» (2:2).

Додамо, що старт протистояння ФК «Галицька здоба» – «Меркурій» заплановане на 11:00.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*