Переваги сучасного безкаркасного ангару - Блог про Львів

Переваги сучасного безкаркасного ангару

безкаркасний ангар

Сучасні технології будівництва дають можливість дуже швидко отримати готовий до експлуатації об’єкт (за 30 днів!) з шириною від 10 до 25 м. і висотою від 5 до 12 м. Довжина ангару може бути будь-якою. Окрім того, якщо з плином часу буде потрібно масштабувати конструкцію під нові умови господарювання (наприклад, збільшити її площу), то запросто можна додати декілька нових секцій.

Плюси безкаркасного ангару

Застосування таких споруд передбачає наступні переваги перед іншими моделями:

  1. Недорога технологія будівництва. Зведення арочного ангару дає можливість зекономити значну частину бюджету, адже не потрібно витрачати кошти на закладку глибокого фундаменту, облаштування каркасу. Окрім того, сам процес механізований. Завдяки цьому знижуються витрати на оплату роботи монтажникам. У порівнянні з капітальними спорудами, арочні конструкції зводяться з мінімальними затратами.
  2. Хороші експлуатаційні властивості. Арочні ангари характеризуються легкістю експлуатації. В порівнянні з каркасними спорудами, які потрібно часто ремонтувати (замінювати зношені саморізи та виконувати інші роботи), безкаркасні конструкції не вимагають постійного обслуговування.
  3. Швидкі темпи будівництва. Технологія зведення ангару каркасного типу вимагає закладки укріпленої фундаментної основи. Тільки після цього виконується монтаж самого каркасу, а потім він зашивається профнастилом чи сендвіч-панелями. У випадку з арочними спорудами все набагато простіше, адже процес будівництва більш механізований, тому на зведення ангару потрібно значно менше часу. Щоб з’єднати елементи в єдину систему, використовують спеціальні машини.
  4. Раціональне використання корисної площі. Простір безкаркасного складського приміщення застосовується на всі 100%, тому що в ньому немає балок, перегородок та каркасу. Чого не можна сказати про каркасні комплекси, які, здавалося б, можуть вміщувати більше, а на практиці просто перевантажені додатковими елементами, що зменшують корисну площу.
  5. Герметичність. Усі шви ангару оброблені спеціальною машиною. Тому конструкція не протікає, що дає можливість зберігати продукцію в таких приміщеннях в оптимальних умовах, без порушень температурного режиму та показника вологості. Крім того, всередині аркових комплексів чудова звукоізоляція, що не завжди характерно для каркасної конструкції.

Важливо! Безкаркасні ангари витримують нормативне снігове навантаження до 280 кг/ кв. м, сильні пориви вітру (до 85 кг/ кв. м). Робочий температурний діапазон — від -60 до +60 градусів Цельсія. Експлуатаційний термін — 20 років і більше.

Сфера застосування

Будівництво безкаркасних споруд ідеально підходить для облаштування:

  • овочесховищ;
  • комерційних приміщень;
  • зерносховищ;
  • спортзалів;
  • складських комплексів;
  • фруктосховищ;
  • крільчатників;
  • птахоферм;
  • автомайстерень та ін.

Переваг у безкаркасної технології більш ніж достатньо: економія часу та грошей, легке обслуговування та швидкий монтаж арочних конструкцій, недорогі матеріали.

безкаркасний ангар

Джерело: сайт www.promstan.com.ua.

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*