Що подарувати хлопцеві на День Валентина: топ-3 найкращих подарунків - Блог про Львів

Що подарувати хлопцеві на День Валентина: топ-3 найкращих подарунків

Що подарувати хлопцеві

Вибираючи подарунки, люди часто орієнтуються на розуміння цінності речей. І ще частіше забувають, що їхня думка суб’єктивна і не є істиною в останній інстанції. Тому іноді виходить так, що презент, який для Вас має особливе значення або Ви вважаєте його досить цінним за якимись Вам відомими характеристиками, виявляється зовсім нецікавий для того, кому він призначається.

Але навіть у скрутному становищі, коли Ви опиняєтеся в глухому куті, а часу залишається зовсім небагато, завжди можна скористатися порадою фахівців або досвідом людей, які самі опинялися в подібній ситуації. І звичайно ж, у Вас завжди є можливість обрати подарунок відповідно до мого ТОП-3.

Набір шампурів у чохлі

Якщо Ви готуєтеся зробити подарунок хлопцеві, то ідеальним варіантом буде, звичайно ж, гарний набір якісних шампурів. Спробую обґрунтувати свою думку:

  • Переважна більшість чоловіків люблять смачну їжу і особливо смажене м’ясо, тим більше якщо це шашлик або барбекю, приготовані на відкритому вогні або вугіллі.
  • Вашому хлопцеві надається можливість похвалитися оригінальним подарунком, запросивши на пікнік своїх друзів.
  • Такий презент принесе користь і Вам – Ви зможете влаштовувати пікніки разом, що дозволить більше часу проводити разом.

Це лише три найяскравіші переваги такого подарунка, які, можливо, потребують докладнішого пояснення.

По-перше, з наявністю прихильності нашого населення (причому не лише чоловіків) до вживання шашлику навряд чи хтось зможе посперечатися. Тим більше, що саме приготування цієї страви є своєрідним кулінарним шоу, в якому цінний не лише прийом їжі – навіть сам процес принесе естетичне задоволення всім присутнім.

По-друге, деякі виробники виготовляють такі шампури, які можна виставляти в художній галереї. Наприклад, майстри компанії GorillasBBQ роблять різні набори шампурів із застосуванням індивідуального гравірування, навіть використовуючи для їхньої прикраси бронзове лиття – такою ж технологією користуються при виготовленні ювелірних прикрас. Як матеріал використовується жаростійка нержавіюча сталь, а ручки виготовляються з твердих порід деревини, таких, як дуб, ясен, граб і бук.

По-третє, можливість частіше бувати разом, беручи участь у процесі приготування шашлику, напевно сприятиме зміцненню відносин.

Портмоне

Такий подарунок не тільки принесе практичну користь Вашому хлопцеві, але і часто нагадуватиме йому про Вас. Гарний гаманець у всі часи вважався показником високого статусу, а якщо на ньому, наприклад, є ще унікальна монограма, цінність такого презенту зростає в рази.

Як подарунок бажано використовувати портмоне з натуральної шкіри – такий гаманець тривалий час привабливо виглядатиме, а значить ним можна буде довше користуватися, отримуючи від цього не тільки практичну користь, але й естетичне задоволення. За функціональністю дивіться самі, але буде краще, якщо в ньому буде відділення не лише для грошей та кредитних карток, а й для ключів, а можливо, і для фотографії.

Шкіряний ремінь

Якщо у Вас із Вашим хлопцем вже склалися досить близькі стосунки, то подарунком може стати шкіряний ремінь. Якщо ж Ви тільки починаєте зустрічатися, то краще скористатися одним із перших двох варіантів – інакше Ваш презент може виглядати недоречним.

Якість матеріалу також має важливе значення. Шкіра має бути м’якою і, звичайно, натуральною.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*