Короткий огляд камери GoPro Hero 9 Black - Блог про Львів

Короткий огляд камери GoPro Hero 9 Black

GoPro Hero 9 Black

Екшн-камера GoPro Hero 9 Black переконує своєю традиційно високою якістю та відомими функціями. Швидше, краще, далі: кредо багатьох спортсменів-екстремалів, мабуть, також є девізом виробника спортивних камер GoPro.

Модель Hero 9 Black переконує своєю традиційно високою якістю та відомими та цінними функціями. GoPro 9 трохи покращила всі параметри і трохи оновила камеру: нова матриця тепер робить фотографії до 24 мегапікселів, що у випадку з матрицею Hero8 більше вдвічі. Відео тепер також можливо в 5K – 5120 x 2880 пікселів забезпечує резерв для постредагування, тому що навіть після невеликого зменшення 4K все одно залишається. Діагональ сенсорного екрану зросла до 5,8 см, крім того, екран отримав підтримку від кольорового фронтального дисплея, який прийшов на зміну попередньому монохромному дисплею. Обидва дисплеї приємно яскраві та чіткі, навігація по структурованим меню не викликає труднощів. Якщо ми хочемо, ми можемо керувати камерою з програми для смартфона.

Компанія залишилася вірною своїй концепції кріплення: наконечники для монтажних аксесуарів можна витягнути з основи камери. Додатковий корпус більше не потрібен, Hero9 виживе без аксесуарів навіть занурення на глибину до 10 метрів.

Поціновувачів порадує знімна кришка об’єктива, яку тепер можна замінити на додаткову лінзу MAX Lens Mod, що розширює поле зору до 155 градусів і вмикає так званий замок горизонту: навіть якщо, наприклад, стрибун з парашутом робить зйомку при повороті на 360 градусів горизонт повинен залишатися на місці.

Також читайте:   Стабілізатор напруги: що це за прилад і для чого він призначений

GoPro Hero 9 Black

GoPro також повозився з програмним забезпеченням, яке на додаток до записів уповільненої зйомки та автоспуску тепер має режим HindSight, в якому камера знімає в нескінченному циклі та до 30 секунд перед включенням після початку запису. Це економить моменти, коли режисер занадто пізно натискає на спусковий гачок. Режим веб-камери перетворює вашу GoPro на камеру для прямої трансляції. Практична ідея: користувачі можуть встановлювати ярлики для налаштувань камери та переміщатися між конфігураціями лише кількома натисканнями пальця.

Як виглядають фільми? Якщо коротко, то дуже добре. У записах на сонці небо стає яскравішим, кольори насиченими, рухи розмитими, а деталі вражають різкістю. Однак під час їзди на велосипеді в сірому кольорі плівки швидко стають зернистими, а асфальтові смуги – зернисті, але й інші спортивні камери раніше теж не були кращими. Традиційно стабілізація зображення є чудовою. Функція, названа Hypersmooth 3.0, створює вражаюче спокійне відео, але тест не показав жодних покращень у порівнянні з Hero8. Їзда на велосипеді по бруківці, що тремтить, призвела до невеликого тремтіння зображення, але слід зазначити, що горизонт залишався спокійним, і навіть при перетині бордюрів плівка не виявляла порізів.

Hero9 не є новою віхою, але він трохи кращий за свого попередника і, таким чином, є однією з найкращих екшн-камер на сьогоднішній день. Якість зображення традиційно хороша, час роботи дозволяє знімати довше.

Автор статті: Piligrim.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*