Що таке брекети та що варто знати? - Блог про Львів

Що таке брекети та що варто знати?

брекети

Якщо ви бажаєте купити брекети в Україні, переходьте за посиланням https://breket.com.ua/product-category/ortodontychna-produktsiia/brekety/, де зможете дізнатися, які види брекетів бувають, та як можна швидко та оптимально замовити такий товар. Брекет-системи дозволять людині будь-якого віку вилікувати зубощелепну аномалію. Це стосується нахилів, поворотів зубів, діастем, порушень в положенні, неправильні прикуси. Завдяки брекетам людина може покращити свій зовнішній вигляд в цілому.

Щоб дізнатись, які брекети можна поставити у лікаря, перейдіть за посиланням https://breket.com.ua/. Ми цінуємо ваш час, тому зробили сайт оптимальним та дуже легким у користуванні. Також це стосується оформлення замовлення.

Види брекетів та різниця між ними

Брекет-системи можна поділити на декілька варіантів:

  • Сапфіровий.
  • Металевий.
  • Керамічний.

Такі варіанти будуть виконувати свої функції бездоганно, а різниця буде помітною в естетичній красі та типу встановлення лігатуру. В сучасному світі більшу перевагу пацієнти стоматологічних клінік віддають перевагу металевим системам, бо вона має естетичний вигляд і не буде коштувати занадто дорого. Найбільш дорогі та гарні на вигляд – це сапфірові, поява яких відбулася не так давно. Вироби, що мають лігатури, міцно приєднані до брекету та не ковзають по них, чого не можна сказати про безлігатурні.

Зверніть увагу, що для зміщення зуба в потрібне місце знадобиться велика сила, яка має своє больове відчуття. Тому основною особливістю брекетів, які не наділені лігатурами є закріплення дуги в пазі, що спокійно переміщується. Також для лікаря не важно обслуговувати таку систему, тому відвідування лікаря буде дуже швидким.

Період адаптації до брекет-систем

Адаптація викликає дуже сильні переживання у пацієнтів, але потрібно сказати, що відчуття певного дискомфорту буде неминучим. Звичайна реакція наступна:

  • Деяка шепелявість. Якщо ви хочете встановити лінгвальну брекет-систему, що буде встановлена на внутрішню сторону поверхні зубів, у вас може відчуватись шепелявість, яка дуже швидко проходить, як тільки ви звикнете до чужорідного об’єкта у роті.
  • Слизова оболонка трохи подразнюється, тому ортодонт покриє брекет захисними видами воску. Таким чином виникає ізоляція всіх виступаючих елементів, які при нехтуванні воску травмують ротову порожнину.
  • Больове відчуття, коли брекет тисне на зуби. Якщо біль нестерпна та заважає жити, можна використовувати знеболюючий препарат, який радить ортодонт.

Слід зазначити, що ротова порожнина поступово звикає до брекету і з кожним днем дискомфорт відчувається все менше, потім і зовсім не помічає, що у роті є брекети. Тому перш ніж замовляти брекет-систему, необхідно пройти консультацію в ортодонта та порадитись з ним.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*