Як вибрати ідеальну новорічну гірлянду - Блог про Львів

Як вибрати ідеальну новорічну гірлянду

Як вибрати новорічну гірлянду

Однією з улюблених новорічних прикрас дітей і дорослих є гірлянди, що світяться. Придбати такі вироби на сьогодні не складно. Але, щоб вони довго служили і були безпечними для оточення, потрібно знати основні правила вибору.

Якими бувають прикраси за формою і виглядом

Якщо зайти на сайт магазину гірлянд Ledstorm.ua, можна знайти різноманітні варіанти підсвічування. Адже світлодіодна стрічка, завдяки якій створюються гірлянди, дозволяє виробникам втілювати будь-які фантазії. Отже, покупці також можуть створювати різні дизайни, прикрашаючи будинок, інше приміщення або вулицю до свята.

До найпопулярніших форм гірлянд належать наступні:

  • Дощ. Можна вибрати для прикрашання котеджу або дачі. Такими виробами часто декорують великі площі фасаду, ділянки між деревами у дворі.
  • Завіса. Зовнішнім виглядом вони нагадують штори, звідки і йде назва. Використовуючи їх, можна легко і швидко покрити колону, частину стіни.
  • Нитка. Найпростіший варіант світлодіодних гірлянд на ялинку багатоцільового призначення.
  • Шнур. Чудове пристосування для прикрашання дверей, стовпів, кущів, дерев, альтанок, новорічного дерева. Спосіб використання залежить виключно від вашої фантазії.
  • Бурульки. Цікавий варіант бахроми, де з одного шнура звисають стрічки різної довжини.

Щоб було легше вибрати варіант, досвідчені користувачі радять визначитися з питанням, як саме виглядатиме новорічна підсвітка будинку. Від цього залежить, яку кількість продукції потрібно придбати і яку вона матиме форму.

новорічна гірлянда

Чи можна заощаджувати на святкових гірляндах

Замовляючи лед пристосування, покупець вже заощаджує. Адже, на відміну від ламп розжарювання, діоди економічні. До того ж вони безпечні і дають значно краще світіння.

Діодне святкове освітлення за доступною вартістю – чудове придбання до новорічних канікул та значних дат, створення дизайнерських виробів. Але надто дешеві прикраси будь-якого виробництва купувати не варто. Вони можуть бути небезпечними і мати дуже короткий період застосування. Діодні стрічки в неякісних гірляндах іноді не дотягують до самої урочистості.

Якісна продукція дещо дорожча. Але вона міцна, пожежонебезпечна, дозволяє економити на використанні електроенергії. Останній момент особливо важливий там, де доводиться застосовувати вироби значних розмірів. Тому, одноразово вклавши кошти в купівлю якісного освітлення, вже за один-два сезони ви відіб’єте витрати, а сама річ служитиме родині багато років.

Яке світло краще – холодне чи тепле

Не тільки зелене дерево здатне підійняти настрій, налаштувати на свято. Важливим є й інший святковий декор, у тому числі світло. У тому числі його відтінок.

Купуючи новорічні гірлянди, потрібно враховувати загальні особливості інтер’єру або двору, фасаду будівлі. Особливо цікавим є блакитне холодне свічення у дворі, де лежить сніг або приміщення має білий фасад. Всередині варто врахувати колір стін, підлоги. Цікаво виглядає воно й у кімнатах, оформлених в холодних тонах.

Світлодіодна гірлянда з теплими вогниками чудово поєднується із святковим деревом, а також з меблями, виготовленими з темної деревини, килимами і пледами. Приємний жовтий колір робить домівку затишною. Але таку продукцію можна розташовувати й у дворі на деревах.

Чистий білий колір вважається універсальним. В ньому відсутні додаткові відтінки, тому він підходить для створення будь-якого декору.

Вже сама покупка святкових вогників принесе задоволення кожному членові родини. Але як би не хотілося купити все, що є в каталозі, варто вчасно зупинитися саме на варіантах, які допоможуть зробити атмосферу по-справжньому святковою.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*