Футбол. Ліга Європи. Металіст 0:1 Олімпіакос (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга Європи. Металіст 0:1 Олімпіакос (відео)

Програли

У першому матчі 1/8 фіналу Ліги Європи харківський Металіст на своєму полі зустрічався із гостями з Греції – командою Олімпіакос.

Гра, на жаль для українських вболівальників футболу, завершилася перемогою гостей із рахунком 1-0.

Вчора в Європі знову був великий футбольний день. Проходили матчі 1/8 фіналу Ліги Європи. Українських вболівальників футболу перш за все цікавила гра у Харкові, де команда Металіст приймала Олімпіакос.

Після того, як у попередньому раунді був «битий» Зальцбург всі чекали на продовження переможної серії харків’ян. Та і суперник був не дуже вже і грізний, але як виявиться згодом, це були лише здогадки.

Насправді греки зіграли грамотно, з мінімуму моментів вони витиснули максимум і поїхали додому з перемогою, яка суттєво підвищила їхні шанси на вихід у наступну стадію змагань.

Та про все по-порядку.

Розпочався поєдинок із атак харківської команди, гравці якої раз за разом турбували воротаря гостей. Але, будьмо об’єктивними, що мега-моментів не було.

А що греки? А вони грамотно захищалися і просто не давали швидким гравцям Металіста розгулятися.

Перший тайм так і завершився за «сухого» нічийного рахунку.

Друга половина зустрічі розпочалася із того, що греки зненацька забили. Простий навіс у штрафну завершився помилкою воротаря Металіста і Фустер відкрив рахунок.

Також читайте:   Футбол. Ліга чемпіонів. Динамо знову програє, на цей раз Порту (відео)

Це був чи не єдиний момент греків, який вони реалізували.

Що на це відповів Металіст? Міг забити Тайсон, але голова все-таки не його сильна сторона. А так, атаки то були, але всі м’ячі забирав або кіпер Олімпіакоса, або ж відбивали захисники.

Не допоміг навіть вихід на поле Марко Девіча, який, чесно відіграв не дуже.

Звучить фінальний свисток, який фіксує перемогу греків із мінімальним рахунком 1-0. За тиждень, 15 березня, гра-відповідь, у якій команді, яку тренує Мирон Маркевич треба будь-що перемагати.

У після матчевих інтерв’ю гравці і тренер Металіста багато говорили, що греки грали у захисний футбол, але я з ними не погоджуся. Результат є, а гра забувається. Якщо Металіст не пройде, то ще довго будуть згадувати ту 50-ту хвилину і банальний навіс із флангу після чого нам забили гол.

З чим можу погодитися, так із тим що є ще гра-відповідь, у якій все можна виправити. Як кажуть, або пан, або пропав. 🙂

Знаємо, буде важко, але відступати нема куди, якщо ми хочемо вийти у 1/4 фіналу Ліги Європи.

Фото: vinnikiplus.in.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Narcus 09.03.2012 пише:

    могли забивати і не 1 але треба бити а не перетримувати!!! будемо надіятись що в Греції все вдасця і ми пройдемо далі!!!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*