Де дістати квитки на матчі Євро-2012? - Блог про Львів

Де дістати квитки на матчі Євро-2012?

Квитки на Євро-2012

Євро-2012 найближається, футбольні поєдинки на теренах України та Польщі вже не за горами. Що не кажіть, хочеться потрапити хоча б на один із поєдинків цього змагання, але як?

Попит на квитки великий, а тому, щоб отримати заповітну перепустку треба ой як попітніти, але реально.

Про те, як це зробити читайте далі у сьогоднішній статті на блозі Воробуса.

Після того, як у грудні в Києві відбулося жеребкування Євро-2012 люди дізналися хто з ким зіграє і найголовніше, де будуть грати команди. У Львові, для прикладу зіграють збірні Португалії, Данії та Німеччини.

Хотілося би піти на цей поєдинок, але з квитками великі проблеми. Їх нема і не знати чи вдасться взагалі їх дістати.

Чому так?

Почну із того, що ціни на квитки не такі вже і дешеві. Скажімо найдешевший тікет коштує 30 євро. З нашими зарплатами якраз лише і на футбол ходити.

На наші гроші, якщо ще врахувати різні комісійні збори це складе приблизно – 340 гривень. Нехай гроші у нас є, шукаємо де купити. А нема де.

Єдина надія – це портал з перепродажу квитків, який існує на офіційному сайті футбольної асоціації.

Тут, всі хто не бажає йти на футбол може за цю ж ціну що купив, перепродати свій квиток.

Взагалі проблема розповсюдження квитків завжди була і буде. Ну от скажіть мені, так, в березні всі охочі могли зареєструватися на цьому ж сайті, вибрати місто і завдяки лотереї вибороти право викупити квиток.

Також читайте:   «Галицька здоба» зіграє на благодійному турнірі в Бучалах⚽️

Але, навіщо мені купляти квиток, якщо я не знаю хто там гратиме? Подібну ж лотерею можна було провести вже зараз, коли відомо що і до чого. Ну не так?

Добре що хоч федерації футболу України виділили квитки на матчі за участю збірної України. Тут також ви реєструєтеся і згодом завдяки лотереї можете виграти можливість купити заповітний квиток. Зробити це можна тут.

Але, лотерея самі знаєте що це таке.

Чорний ринок? Не знаю як будуть справи із цим ділом. УЄФА буде присилати запрошення безпосередньо перед чемпіонатом, тому не знати чи будуть перекупщики і чи не зроблять іменні квиточки. Хоча, думаю шанс буде, готуйте гроші. 🙂

І нарешті найреальніший шанс дістати квиток на євро – це участь у різних акціях. Виграти там квиток важко, але можливо. Зокрема, нещодавно одна із них стартувала на сайті футбол.

Але, там ви не одні і це варто пам’ятати. Лише фарт може вам допомогти.

Якби там не було, завжди футбол можна буде подивитися по телебаченню, тому не розчаровуйтеся якщо у вас щось не вийде. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Sashaua 20.01.2012 пише:

    Подал заявку, оплатил, проблем с покупкой билетов не заметил

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*