Футбол. Ліга Європи. Металіст 0:1 Олімпіакос (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга Європи. Металіст 0:1 Олімпіакос (відео)

Програли

У першому матчі 1/8 фіналу Ліги Європи харківський Металіст на своєму полі зустрічався із гостями з Греції – командою Олімпіакос.

Гра, на жаль для українських вболівальників футболу, завершилася перемогою гостей із рахунком 1-0.

Вчора в Європі знову був великий футбольний день. Проходили матчі 1/8 фіналу Ліги Європи. Українських вболівальників футболу перш за все цікавила гра у Харкові, де команда Металіст приймала Олімпіакос.

Після того, як у попередньому раунді був «битий» Зальцбург всі чекали на продовження переможної серії харків’ян. Та і суперник був не дуже вже і грізний, але як виявиться згодом, це були лише здогадки.

Насправді греки зіграли грамотно, з мінімуму моментів вони витиснули максимум і поїхали додому з перемогою, яка суттєво підвищила їхні шанси на вихід у наступну стадію змагань.

Та про все по-порядку.

Розпочався поєдинок із атак харківської команди, гравці якої раз за разом турбували воротаря гостей. Але, будьмо об’єктивними, що мега-моментів не було.

А що греки? А вони грамотно захищалися і просто не давали швидким гравцям Металіста розгулятися.

Перший тайм так і завершився за «сухого» нічийного рахунку.

Друга половина зустрічі розпочалася із того, що греки зненацька забили. Простий навіс у штрафну завершився помилкою воротаря Металіста і Фустер відкрив рахунок.

Також читайте:   Підсумки виступу Енергії у 2014 році

Це був чи не єдиний момент греків, який вони реалізували.

Що на це відповів Металіст? Міг забити Тайсон, але голова все-таки не його сильна сторона. А так, атаки то були, але всі м’ячі забирав або кіпер Олімпіакоса, або ж відбивали захисники.

Не допоміг навіть вихід на поле Марко Девіча, який, чесно відіграв не дуже.

Звучить фінальний свисток, який фіксує перемогу греків із мінімальним рахунком 1-0. За тиждень, 15 березня, гра-відповідь, у якій команді, яку тренує Мирон Маркевич треба будь-що перемагати.

У після матчевих інтерв’ю гравці і тренер Металіста багато говорили, що греки грали у захисний футбол, але я з ними не погоджуся. Результат є, а гра забувається. Якщо Металіст не пройде, то ще довго будуть згадувати ту 50-ту хвилину і банальний навіс із флангу після чого нам забили гол.

З чим можу погодитися, так із тим що є ще гра-відповідь, у якій все можна виправити. Як кажуть, або пан, або пропав. 🙂

Знаємо, буде важко, але відступати нема куди, якщо ми хочемо вийти у 1/4 фіналу Ліги Європи.

Фото: vinnikiplus.in.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Narcus 09.03.2012 пише:

    могли забивати і не 1 але треба бити а не перетримувати!!! будемо надіятись що в Греції все вдасця і ми пройдемо далі!!!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*